English tea Prima figurina
Postat 22 January 2007 - 12:16 PM
Salutare!
M-am hotarat sa intru si eu in hora si sa particip la concursul de figurine. Stiu ca e inca devreme si pana la dead line mai e mult timp, dar...stiti voi vorba aia : Cine se trezeste de dimineata .... e obosit toata ziua ! .
In fine....am rascolit si am invartit pe toate partile cutiile cu figurine pe care le aveam pe acasa si m-am decis pana la urma la o anumita figurina dintr-un set MB - German Tank Crews ( 1943 - 1945 ) .
Nu prea am cochetat pana acum cu figurinele asa ca, m-am decis sa ma perfectionez, deci, mentionez ca aceasta este prima figurina pe care o inscriu in concurs .
Mai jos am postat cateva poze cu etape din procesul de "figurinastere"
M-am hotarat sa intru si eu in hora si sa particip la concursul de figurine. Stiu ca e inca devreme si pana la dead line mai e mult timp, dar...stiti voi vorba aia : Cine se trezeste de dimineata .... e obosit toata ziua ! .
In fine....am rascolit si am invartit pe toate partile cutiile cu figurine pe care le aveam pe acasa si m-am decis pana la urma la o anumita figurina dintr-un set MB - German Tank Crews ( 1943 - 1945 ) .
Nu prea am cochetat pana acum cu figurinele asa ca, m-am decis sa ma perfectionez, deci, mentionez ca aceasta este prima figurina pe care o inscriu in concurs .
Mai jos am postat cateva poze cu etape din procesul de "figurinastere"
Postat 22 January 2007 - 12:32 PM
Am mai umblat eu putin si pe la buzunare ( nu am gasit nimic ) trebuiau adancite si ele . Cu niste vospele Agama la indemana am vopsit haina. A urmat apoi...cel mai greu lucru ( pt mine) fata ( adica chipul - nuu...) Aici, dupa ce am dat un fond de Flesh de la Revell am adaugat niste uleiuri. Primul rezultat a fost bun...insa am avut proasta inspiratie sa cad cum i-ar sta cu mustata si am cam dat-o in bara. Ce vedeti in poza este varianta refacuta, mult mai nereusita.
Postat 22 January 2007 - 12:40 PM
Postat 09 February 2007 - 10:46 AM
Lipsa de timp nu-i problema, sunt incantat ca n-ai lipsa de talent si imaginatie...arata extraordinar...scandura aia imbibata si faramitata...turturii...chirpicul :-? umed...
SUPERB!, cu amendamentul ca parii din dreapta trebuie pusi chiar la intrarea in sala tronului, un par fix pentru stabilitate, un par mobil pentru alungat cainii.