Pagina 1 din 1
Varianta 2 Maresalul Antonescu 1:35
Postat 22 January 2007 - 10:54 AM
Se poate crede ca este proiect ambitios, un personaj ce poate starni discutii pro si contra (sper ca nu aici ). In fapt este o incercare de scratch-build, fara peretentii foarte mari. Ca documentatie am 4-5 foto obosite, o coperta de carte (bust color, dar color nu gluma ) si cam atat.aaa si un filmulet ...am bobinat prin M.M.Bucuresti in speranta ca macar la sectia uniforme sa gasesc ceva..nimic. Daca aveti foto, link-uri etc. nu ezitati sa ma ajutati dar nici sperante foarte mari nu va faceti .
Nu stiu cat de corecte sunt butaforiile din cinematografie, am in tratament un "prieten" de mare regizor si l-as ruga sa-mi faciliteze o vizita la depozit sau macar un DVD
In 20.01.2007 am achizitionat kitul in ideea de a-l naturaliza pe ofiter la plaiurile mioritice.
Nu stiu cat de corecte sunt butaforiile din cinematografie, am in tratament un "prieten" de mare regizor si l-as ruga sa-mi faciliteze o vizita la depozit sau macar un DVD
In 20.01.2007 am achizitionat kitul in ideea de a-l naturaliza pe ofiter la plaiurile mioritice.
Postat 22 January 2007 - 12:48 PM
Ceva poze. Mult succes!
Fisiere atasate
-
Antonescu.zip (121.06K)
Numar de descarcari: 280
Postat 22 January 2007 - 12:49 PM
... continuare poze...
Fisiere atasate
-
Antonescu2.zip (134.12K)
Numar de descarcari: 243
Postat 29 January 2007 - 11:00 AM
Multumesc pentru incurajari si pentru fotografii, ambele imi sunt de un real folos.
In prima etapa am eliminat bavurile (putine la numar), am asamblat.
In a doua etapa s-a trecut la eliminarea surplusului de detalii, astfel sub lama nemiloasa a cutter-ului au picat, pe rand: curelele orizontale, cureaua oblica, insemnele de pe maneci si jambierele (vezi P, P de la "pilit"). Cum la stricat n-am rival, treaba a mers destul de repede 8-)
Am pastrat cureaua oblica de la masca de gaze, iar la bastonul de "ranitza" a fost innobilat la rangul de "Baston de Maresal" prin adaugara unei feliute de plastic.
Cam atat dar vorba aia <<Iarna-i ici, vara-i departe>>.
In prima etapa am eliminat bavurile (putine la numar), am asamblat.
In a doua etapa s-a trecut la eliminarea surplusului de detalii, astfel sub lama nemiloasa a cutter-ului au picat, pe rand: curelele orizontale, cureaua oblica, insemnele de pe maneci si jambierele (vezi P, P de la "pilit"). Cum la stricat n-am rival, treaba a mers destul de repede 8-)
Am pastrat cureaua oblica de la masca de gaze, iar la bastonul de "ranitza" a fost innobilat la rangul de "Baston de Maresal" prin adaugara unei feliute de plastic.
Cam atat dar vorba aia <<Iarna-i ici, vara-i departe>>.
Postat 05 March 2007 - 01:15 AM
Fie painea cat de...
De dimineata am intrat in panica, caldura mare, vine vara, se termina concursul...noroc ca vremea s-a stricat
In zadar am mustata englezului, dupa mici interventii pentru redarea ridurilor de expresie...am lasat capul pentru ziua in care am sa-l fac pe Gollum . Am purces la Vanatoarea de capete, motiv de curatenie in "cufar" (stii cum este cand rascolesti prin biblioteca: O citesc pe asta, si pe asta, si pe asta..si strangi un brat...eee un brat am strans si eu ), in final am descapatanat un american, am indepartat bavurile, mici interventii cu smirghelul pe scobitoare si (zic eu ) seamana cu Maresalul.
:-? Yo tot nu sunt dumirit cu caszcheta, acu' imi pare ca este prea..inalta poate din cauza faptului ca inca nu l-am umplut cu chit, sa-l fac "pierdut" de la..??manseta :-? spre margini.
In fine...l-am asamblat fara patafix, uhu si alte minuni (ca n-am ), am apelat la radiera din '80 si anume : Painea.
Am onoarea sa-L prezint pe Maresalul Antonescu, precum capra lu' Creanga adicalea cu "malaies in calcaies" :
De dimineata am intrat in panica, caldura mare, vine vara, se termina concursul...noroc ca vremea s-a stricat
In zadar am mustata englezului, dupa mici interventii pentru redarea ridurilor de expresie...am lasat capul pentru ziua in care am sa-l fac pe Gollum . Am purces la Vanatoarea de capete, motiv de curatenie in "cufar" (stii cum este cand rascolesti prin biblioteca: O citesc pe asta, si pe asta, si pe asta..si strangi un brat...eee un brat am strans si eu ), in final am descapatanat un american, am indepartat bavurile, mici interventii cu smirghelul pe scobitoare si (zic eu ) seamana cu Maresalul.
:-? Yo tot nu sunt dumirit cu caszcheta, acu' imi pare ca este prea..inalta poate din cauza faptului ca inca nu l-am umplut cu chit, sa-l fac "pierdut" de la..??manseta :-? spre margini.
In fine...l-am asamblat fara patafix, uhu si alte minuni (ca n-am ), am apelat la radiera din '80 si anume : Painea.
Am onoarea sa-L prezint pe Maresalul Antonescu, precum capra lu' Creanga adicalea cu "malaies in calcaies" :
Aceasta postare a fost editata de alexie: 05 March 2007 - 01:16 AM
Postat 05 March 2007 - 02:40 AM
Foarte interesant. Parca si mie imi pare putzin prea mare chipiul dar sunt sigur ca te-ai uitat in poze de i-ai memorat toate cutele hainelor si deci sti mai bine. Si inca ceva - cred ca ar trebui umplute locurile unde au fost curele ca se vede - de ex capacul buzunarului de la piept sta "presat" pe mijloc desi acum nu mai are de ce. Dar toate la timpul lor.
Spor!
Spor!
Aceasta postare a fost editata de SS_: 05 March 2007 - 03:03 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1