Deci (si acum urmeaza un zgomot de tobe).... ma inscriu in concurs cu o figurina reprezentand un demon, Greater Demon of Khorne, figurina ce vine din imaginatia (deosebit de bogata) a celor de la Games Workshop.
Cateva cuvinte despre ce reprezinta aceasta entitate (citat de pe situl celor de la Games Workshop) :
’’In putinele descrieri care exista despre Khorne, acesta este descris ca un pachet de muschi, cu cap de bestie, care sta pe un tron masiv de bronz, asezat pe un munte de cranii. Despre aceste cranii se spune ca apartin celor care au fost macelariti de catre campionii lui (Khorne), precum si ale acelora care, servindu-l, au murit in lupta. De tronul lui sunt legati caini de sange (imi cer scuze pentru traducere aproximativa), precum si texte intezise, unde scrie ca adeptii sai pot sa il roage sa asmuta acesti vanatori fara mila asupra dusmanului, mai ales asupra acelora care nu indraznesc sa ii infrunte in lupta directa ’’.
Din aceeasi sursa : ’’...demonii de sange pot fi descrisi ca semizei, deoarece muritorii de rand nu au nici o sansa impotriva lor’’.
Dar...n-as vrea insa sa fiu inteles gresit...pentru mine nu e nimic altceva decat o figurina, frumoasa tocmai prin monstruozitatea ei, pe care (si acum ma repet) de mult doream sa o achizitionez (cred ca sunt cel putin 7 ani de cand am vazut-o prima data).
Cateva cuvinte despre figurina : e turnata in metal alb, compusa din 11 piese separate (12 daca tinem cont si de suport, care e turnat din plastic) si e la scara (!) de 28 mm.
Din pacate, datorita unor dificultati tehnice, nu pot pune decat o poza a cutiei (deocamdata).
Aceasta postare a fost editata de Ronin: 19 January 2007 - 08:28 PM