Forum Machete,Modelism,Hobby: Republic Star Destroyer - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Republic Star Destroyer Sburatorul spatial

#61 Useril este offline   Alecu 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 216
  • Inregistrat: 31-August 06

Postat 23 January 2007 - 11:48 AM

Fara suparare dar... you do realize that the ship doesen't exist, don't you ? Adevarata culoare care e pe nava o stiu doar directorii de productii si cei care s-au ocupat cu efectele speciale si i-au dat textura si culoarea :-o . Culoarea probabil o sa o gasiti in Paint, daca va interesati pe la Hollywood care e aceea :-D :-D :-D .

PS: Daca va duceti la Hollywood, spuneti-mi si mie. :-o :-D :-D ;-)

Bafta si .... MAY THE SHWORTZ BE WITH YOU

Aceasta postare a fost editata de alecu_ultras06: 23 January 2007 - 11:48 AM

#62 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 23 January 2007 - 11:54 AM

Flyboy, la Jan 23 2007, 11:18 AM, a spus:

Lasand la o parte emblemele, si alte alea, totul este imaginar deci poate suferi variatiuni, ceea ce nu pot spune despre un avion real...Get my point ???

E, aici tin sa te contrazic oarecum :-D Nu e totul imaginar, la fel cum nu e totul 'real'... La fel cum faci un avion fara sa fi vazut poze ale lui din N unghiuri, asa faci si un crucisator galactic, si l-ai vazut intr-un film sau intr-un joc pe toate partile... Ca tot spui ca in cazul unui avion real lucrurile sunt 'reale'... N-ai facut prea multe ca sa te intrebi 'oare cum arata camuflajul pe partea CEALALTA?'. Si da-i tata cu imaginatia, ca poze nu-s :-D

Ideea e ca limita intre 'real' si 'imaginar' e un pic diferita in cele 2 cazuri, dar amandoua cazurile au si o parte de 'real', si o parte de 'imaginar'.
Si la fel, fiecare om are o limita de 'toleranta' la imaginatie care ii este specifica. Unul face urat ca releme-ul e o idee mai verde cachi maro, altul spune ca un gri e mai gri. Desi nici unul, nici celalalt n-au vazut in realtate vreodata obiectul despre care vorbesc :-D

Ce incerc sa spun, mai altfel... Fiecare are dreptul la o parere. Insa cum in cazul de fata e vorba de o discutie in care linia imaginatiei e trasata diferit intre persoane, nu cred ca o sa ajunga undeva discutia asta...

#63 Useril este offline   vlad1111 

• Membru deplin
  • Postari: 95
  • Inregistrat: 26-December 06

Postat 23 January 2007 - 01:04 PM

Gold leader era liderul escadrilei de Y wings, red leader era Luck Skywalker, escadrilele era inpartide dupa culori dar nu erau vopsite diferi navele. Si m-a dezamagit si pe mine seria battlefront.

#64 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 23 January 2007 - 04:58 PM

Ba, culoarea aia buna e culoarea machetei folosita la filmari. Pana nu vad poze cu ea, "mucles" la toti ca am topor nou si mor sa-l incerc.

#65 Useril este offline   vlad1111 

• Membru deplin

Postat 23 January 2007 - 05:38 PM

La filmari nu s-a folosit o machet ca la star trek, la star trek se vedeau sforile :-D , la filmari s-au folosi nave facute pe calcuator.

#66 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 23 January 2007 - 05:43 PM

vlad1111, la Jan 23 2007, 05:38 PM, a spus:

La filmari nu s-a folosit o machet ca la star trek, la star trek se vedeau sforile :-D , la filmari s-au folosi nave facute pe calcuator.

La filmarile cui nu s-au folosit machete? :-?
Bafta!

#67 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 23 January 2007 - 05:44 PM

Aha, deci nava nu a existat deloc. In acest caz nuanta lui Calin e buna, tu trebuie sa iti iei alt monitor care sa redea mai bine nuantele culorilor. :-D Iti fac reducere, vand si din astea.

#68 Useril este offline   vlad1111 

• Membru deplin

Postat 23 January 2007 - 05:55 PM

Nava folosita la filmari era facuta pe calculator, dar intai sa inceapa filmarile au facu o macheta, sa o vada din toate unghiurile. :-D :-D :-D

#69 Useril este offline   vlad1111 

• Membru deplin

Postat 23 January 2007 - 05:58 PM

Crios, la star wars s-au folosit nave facute pe calculator chiar si in primele episoade, la star trek s-a folosi o nava la care se vedeau sforile care o tineau. Urasc star trek.

Aceasta postare a fost editata de vlad1111: 23 January 2007 - 05:58 PM

#70 Useril este offline   VIPER 

• Membru senior
  • Postari: 394
  • Inregistrat: 18-March 06

Postat 23 January 2007 - 06:08 PM

Tinere "fan Star Wars", spre cunostinta iti spun ca in primele 3 episoade (a.k.a. 4-5-6) s-au folosit NUMAI machete. Mai mult, au revolutionat tehnica filmarilor machetelor pentru acea vreme si multe din vremurile ce au urmat. Pentru studiu recomand: Star Wars - Behind The Magic, enciclopedia oficiala Lucas pentru cele 3 episoade in discutie.

#71 Useril este offline   vlad1111 

• Membru deplin

Postat 23 January 2007 - 06:11 PM

Ma cam indoiesc ca au folosit machete, si fara suparare, dar am mai gasit un defect la aceasta macheta :-D :-D :-D , pe aripi, ca sa le zic asa, mai in spate acolo unde sunt 6 dungi rosi, trebuie sa fie doar 5 dungi rosi.

#72 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12662
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 23 January 2007 - 06:11 PM

Stiti ce baieti? Cam asta e problema voastra:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: wrong.jpg

Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 23 January 2007 - 06:12 PM

#73 Useril este offline   Ronin 

• Membru senior
  • Postari: 288
  • Inregistrat: 08-December 04

Postat 23 January 2007 - 06:42 PM

Vlad1111, nu mai cauta nod in papura...macheta e realizata intr-un mod exceptional, faptul ca e mai gri sau mai putin gri, nu schimba cu nimic acest lucru. Ne-ai convins si de faptul ca ai o multime de cunostiinte in domeniul Star Wars, toata stima pentru asta.

Eu propun sa o lasam balta, nu de alta, dar in loc sa ne concentram la figurinii si figurinele nostre, ne consumam energia ca sa :-D sau ca sa :-D ...

Gata, eu am plecat sa :-D (un pahar cu apa). Si promit sa nu ma mai uit la postarea asta pana nu aud ca Wurger a recidivat, si a mai pus o nava (mai mult sau mai putin) gri, acolo! :-D

#74 Useril este offline   vlad1111 

• Membru deplin

Postat 23 January 2007 - 06:48 PM

Eu am spus ca este extrem de bine facuta dar nu perfect facuta, doar culuarea este cam deschisa si a pus 6 dungi rosi in loc de 5. :-D :-D :-o :-D :-D :-D

Aceasta postare a fost editata de vlad1111: 23 January 2007 - 06:49 PM

#75 Useril este offline   VIPER 

• Membru senior
  • Postari: 394
  • Inregistrat: 18-March 06

Postat 23 January 2007 - 06:56 PM

Tare as vrea sa vad calculatorul (calculatoarele) care in 1975 (cand parca au inceput filmarile la ep.4 lansat in 1977) aveau puterea sa faca niste nave in 3D atat de realiste... Oare cate hectare ar fi trebuit sa aiba?

#76 Useril este offline   vlad1111 

• Membru deplin

Postat 23 January 2007 - 06:59 PM

Daca nu erau calculatoare destul de performante pentru asta, laserele cum le-au facut, sau sabile laser? si alea arau machete? :-D :-D :-D

#77 Useril este offline   radub 

• Membru senior
  • Postari: 2061
  • Inregistrat: 13-August 05

Postat 23 January 2007 - 07:25 PM

vlad1111, la Jan 23 2007, 05:59 PM, a spus:

Daca nu erau calculatoare destul de performante pentru asta, laserele cum le-au facut, sau sabile laser? si alea arau machete? :-D :-D :-D

Pai uite aici o explicatie http://en.wikipedia....wiki/Lightsaber

Citat:
"The lightsaber first appeared in the film Star Wars: Episode IV A New Hope (1977). At first, the effect was created by a handle with a motorized spinning reflector and pointing high-intensity light in their direction. The outcome was not satisfying, so in post-production the effect was augmented through rotoscoping. Animation director Nelson Shin, who would later gain fame as the director of The Transformers: The Movie and founder of the animation studio AKOM, is credited with designing the lightsaber blade (see http://www.imdb.com/name/nm0793802/). For episodes V and VI the use of reflective tape was abandoned and the effect was achieved by rotoscoping rods made of aluminum and later carbon fiber rods."

Daca ai setul de DVD-uri Star Wars ("primele" episoade care intre timp au devenit "ultimele" :-D ) al patrulea DVD are un film de 2 ore despre crearea celor trei filme in care se explica clar cum au fost facute efectele inclusiv lightsaber. Nu enici urma de calculator pe vreundeva - totul e facut de mana.
Radu

#78 Useril este offline   vlad1111 

• Membru deplin

Postat 23 January 2007 - 07:33 PM

Daca sabile laser erau facute asa atunci dc nu se vand sabi laser ca cele pe care le spui tu ci se vand sabi laser din plastic, chiar cele mai scumpe sunt din plastic. Fanii ar cere sabi ca cea pe care ai descris-o tu, care sa fie in realitate ca in film. :-D

#79 Useril este offline   radub 

• Membru senior

Postat 23 January 2007 - 07:43 PM

Vlad1111,
Asta nu e "opinia mea", nu "spun eu", ci asta e realitatea. Eu sunt doar mesagerul. :-D Accepta realitatea, in anii 70, calculatoarele nu erau asa de la indemana cum sunt acum.

Nu stiu de ce, dar am senzatia ca tu nu iti amintesti anii 70 :-D (de fapt, cred ca nu erai nici macar o sclipire shmekereasca in ochiii tatalui tau)

Cat despre acuratetea machetei, cel mai bine - zic eu - e sa faci tu o macheta asa cum trebuie si sa dai clasa la popor :-D .

Radu

#80 Useril este offline   radub 

• Membru senior

Postat 23 January 2007 - 07:50 PM

vlad1111, la Jan 23 2007, 06:33 PM, a spus:

Daca sabile laser erau facute asa atunci dc nu se vand sabi laser ca cele pe care le spui tu ci se vand sabi laser din plastic, chiar cele mai scumpe sunt din plastic. Fanii ar cere sabi ca cea pe care ai descris-o tu, care sa fie in realitate ca in film. :-D

Cred ca tu nu ai inteles cum au fost facute efectele. Mai intai s-au folosit niste bete reflectorizante care au fost filmate in mod obisnuit. Apoi au fost imbunatatite prin rotoscopie http://en.wikipedia.org/wiki/Rotoscope adica au fost trasate imagine cu imagine de un animator. Ca sa se vanda asa ceva, ar trebui sa se vanda si cate un animator cu fiecare sabie. Singura problema, si cred ca asta e si motivul pentru care astfel de sabii nu au fost puse in vanzare, e ca, din care inteleg, animatia "live" e a dreaq de obositoare. :-D

Radu

Arata acest topic

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic