Figurinu' scara 1/16
Postat 10 January 2007 - 05:04 PM
Daca Wurger pleaca de la -2 eu sigur plec de la -9 .
Ca materiale am o capatana de la un kit Tamiya (antrenamentele pe care le-am facut n-au fost satisfacatoare la capitolul asta), niste sarme pentru structura (armatura) si doua feluri de Milliput (stamdard si superfine) pentru a crea figurinul.
Cu voia lui dumnezeu poate termin si eu concursul la timp. Daca nu ... important nu e sa castigi ci sa participi .
Bafta!
Postat 10 January 2007 - 05:12 PM
Citeaza
Paaii .. iti dau eu una pt. concurs si dupa aia, cand e gata, mi-o dai inapoi facuta tip-top !? :hammer:
Citeaza
Foarte corect !
Aviz amatorilor gen Olaf, alexie, etc.
Postat 10 January 2007 - 08:30 PM
Vezi ca s-a suparat Olaf pe tine ca l-ai facut "amator".
Figurinu' a inceput sa pinda contur doar ca pentru inceput seamana cu Gopo (nu cu colegul nostru de forum ci cu personajul de desene animate).
pentru treaba asta a trebuit sa-mi fac o grila de proportii ca sa-mi fie mai usor la confectionat.
Am fixat si cele trei bucati de sarma intre ele.
Bafta!
Postat 10 January 2007 - 08:38 PM
crios, la Jan 10 2007, 08:30 PM, a spus:
Vezi ca s-a suparat Olaf pe tine ca l-ai facut "amator".
De fapt ar trebui sa-mi cer scuze ca am poluat topicul tau cu "baliverne".
Imi iau angajamentul sa fac comentarii pe viitor doar la subiect.
Cat legat de supararea lui Olaf, e cauza unei exprimari pe care mi-am auto trunchiat-o :roll:
De fapt am vrut sa spun: Aviz amatorilor de locul 1, gen Olaf, alexie, etc.
Postat 10 January 2007 - 08:38 PM
Citeaza
Dar fac figurine din Scratch si Chit , nu ca voi muritorii care le cumpara. Bravos Crios asa da incurajare pentru ceilalt participanti..
Postat 10 January 2007 - 09:35 PM
Blue-Max, la Jan 10 2007, 08:38 PM, a spus:
Bravo, Cristi! Si pe urma unde mai e farmecul ?
Cata, la Jan 10 2007, 08:38 PM, a spus:
1,86 m inaltime, 82 kg greutate (cu indulgenta). Neeeee! Nu prea cred!
Cata, la Jan 10 2007, 08:38 PM, a spus:
Uita-te si tu cat de urat e! In ce hal arata!
Pe cine sperie asta?
A inceput sa umplu gaurile dintre sarme cu Milliput standard. Asta nu e chiar fin, dar e mai fin decat Poxilina sau Epoxi repair de la Bison. Timpul de lucru e mult mai mare ceea ce e bine la modelat, dar e rau la incarcari grosiere.
Mai am un pic si ajung si eu la nivelul 0, dar avand in vedere ca parte dintre participanti inca nu stiu cu ce vor concura ( de parca eu stiu :-? ) pot spune ca stau bine.
Bafta!
Postat 11 January 2007 - 01:17 AM
Daca imi permiti am la indemana niste link-uri utile ;
http://fineart.sk/index.php?s=8&cat=12
http://hfmodeling.com/modules.php?op=modlo...id=83986&page=1
http://www.hfmodeling.com/modules.php?op=m...id=86731&page=1
Postat 11 January 2007 - 09:22 AM
Un singur lucru e inspaimantator ca dupa o zi deja s-a ridicat; cu siguranta e un 'terminator'
Postat 11 January 2007 - 11:39 AM
Cand ziceam de grila ma refeream exact la ceeace apare si in primul link pe care l-ai dat. Partea asta a dat-o si Pain in cartea lui despre figurine. De acolo am inceput "studiul".
Pentru curiosi, Figurinu' e cu siguranta de sex masculin. Mai multe nu stiu nici eu sa va spun, dar dorinta e mare.
Bafta!
Postat 13 January 2007 - 03:27 PM
Cata, la Jan 11 2007, 12:28 PM, a spus:
Scrie in comentariul titlului. Scara este 0,0625 .
De la inscrierea in concur nu pot spune ca am avansat simtitor de repede, dar Figurinu' s-a mai miscat putin.
Fiind ceva mai frig afara am pus si ceva pe el ... asa cat de cat.
Asa e Alexie! Nu mai zambi sugubat! Acolo e centrul de greutate.
Bafta!