Pagina 1 din 1
German tank repair crew Miniart 1/35
Postat 10 January 2007 - 11:29 AM
Dat fiind faptul ca azi tot stau acasa si astept meseriasul care trebuie sa repare caloriferul care curge, am zis sa si fac ceva.
Ieri nestiind de acest concurs mi-am procurat de la un Mare magazin de machete; cel pe care noi il cunoastem sub numele de ' colt ...' si care m-a lasat placut impresionat de varietatea si numarul machetelor si accesoriilor expuse ( toate rafturile sunt pline, inclusiv un metru in fata lor pe jos, ).
Gasca de germani este din tara lui Miniart 1/35 care este importat in Romania de un mare domn. .. care tine cu noi si face astfel incat pretul lor sa fie putin mai scump decat lumanarile.
Dac tot aminceput asa voi face in continuare si o recenzie a acestei cutii cu figurine. ( sau asta vreau eu sa iasa )
Ieri nestiind de acest concurs mi-am procurat de la un Mare magazin de machete; cel pe care noi il cunoastem sub numele de ' colt ...' si care m-a lasat placut impresionat de varietatea si numarul machetelor si accesoriilor expuse ( toate rafturile sunt pline, inclusiv un metru in fata lor pe jos, ).
Gasca de germani este din tara lui Miniart 1/35 care este importat in Romania de un mare domn. .. care tine cu noi si face astfel incat pretul lor sa fie putin mai scump decat lumanarile.
Dac tot aminceput asa voi face in continuare si o recenzie a acestei cutii cu figurine. ( sau asta vreau eu sa iasa )
Postat 10 January 2007 - 11:39 AM
Intr-o cutie frumos executata se afla doua rame cu diferite parti din cele 5 figurine (prea multe parti ), instructiuni de montaj, un fluturas pentru aducere aminte: cine s-a chinuit sa-ti aduca tie figurinele ca tu sa ai ce sa strici.. , o foaie cu sfaturi practice pentru cum sa realizezi o macheta de succes ( nu zice nimic de o macheta pentru concurs, dar in fine..) sfaturi pe care eu le voi urmarii pas cu pas si intocmai datorita faptului ca sunt scrise de un mare clasic in viata.. care nu se semneaza la sfarsit de mana dar ma rog asta e stilul lui
Postat 10 January 2007 - 11:47 AM
Iata si rama cu cele necesare executarii figurinilor, la prima vedere sunt ok, clar ciocanul lu' neamtu meu e mai mare ca barbatia lui Nevsky si mai e clar ca neamntul cu ciocanul are parul blond fata de japonezul-european a celuilalt concurent. Aici fiind castigate niste puncte in plus deja pot sa am vreo 13-15 zile de pauza...
Postat 10 January 2007 - 11:58 AM
In sfarsit si spatele cutiei ( din lateral nu v-am facut poze, alea doar la cerere si se platesc .... ) + un mare [SIZE=7]+[SIZE=1]am atasat si bonul fiscal ca sa arat ca aeste figurine nu provin din trafic, spaga, gaj, dobanda, etc cum unii ar fi tentati sa zica si pentru a certifica ca au fost achizitionate la data corespunzatoare intrarii in concurs.. . Dar totusi cred ca sunt prea multe bucati. ..iau taiat pe nemtii astia frate..
Pe spatele cutie aflat in spatele bonului fiscal se afla si corespondetele pentru vopsire in inscriptie bilingva: Engleza si rusa...
Acestea fiind spuse si adujudecand ceva puncte in plus si aici, mai pot lua vreo 7-9 zile de pauza
Pe spatele cutie aflat in spatele bonului fiscal se afla si corespondetele pentru vopsire in inscriptie bilingva: Engleza si rusa...
Acestea fiind spuse si adujudecand ceva puncte in plus si aici, mai pot lua vreo 7-9 zile de pauza
Arata acest topic
Pagina 1 din 1