Messerschmitt, la Mar 7 2007, 08:06 AM, a spus:
In general, probabil ca e bine sa fii sigur pe tine, sa te crezi important si bagat in seama. Dar aici crede-ma ca ai fost ignorat, gluma lui Wurger îi era destinata lui SS, tu nu ai fost bagat in seama.
Iti recomand mai multa rabdare daca tot vrei sa te apuci de machetism. Vad ca nu ai avut rabdare sa citesti tot topicul de la inceput (altfel ai fi stiut din pagina 2 care sunt premiile) si nici nu ai avut rabdare sa intelegi cui îi era destinat postul lui Wurger.
Iti recomand sa citesti de cateva ori ce a scris AlexPl. Imi permit sa fac si o completare totusi.
"Si nu in cele din urma, desi nu ne place sa facem caz de varsta noastra, si nu vrem sa dam la o parte pe nimeni, indiferent de varsta, ar trebui sa te uiti putin mai mult prin acest forum.
Si ai sa iti dai seama ca nu apreciem deloc stilul specific liceenilor din ziua de azi, care se cred buricul pamintului si nu au altceva de facut decat sa se dea smecheri pe tot felul de chaturi, MIRC-uri si alte de-alea."
De asemena ne este ABSOLUT TOTAL INDIFERENT numarul de posturi pe care le strange cineva.
Ca sa inchei :
"Daca vrei sa faci modelism, indiferent de stil, aici este locul tau si noi te vom ajuta cu cea mai mare placere, fiecare dupa puterile lui. "