Modelism International 6/2006
Postat 03 January 2007 - 10:56 AM
Deoarece nu am scaner pentru a arata coperta, postez doar cuprinsul:
- Am avut sau nu am avut tren blindat
- Danubius 1879
- Fregatele Clasei Flower
- Infanteria Marina 1812
- Traversarea Atlanticului - Felixtowe F2
- Heinkel 176 si Heinkel 178
- STZ-5 Stalinetz
Detalii si pe site-ul Modelism, aici
Postat 04 January 2007 - 03:34 AM
Asta-i ca la mine la firma. Iti da in decembrie un salariu in plus (aproape) si in ianuarie eventual se poate intampla sa mai aduci ceva de acasa.
In rest niste poze interesante dar fara legatura intre ele.
Postat 04 January 2007 - 07:18 AM
Postat 04 January 2007 - 04:10 PM
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 04 January 2007 - 04:11 PM
Postat 04 January 2007 - 06:22 PM
Acuma Cassin e si nu e vinovat, caci daca consultam Dex-ul, chiar si pe cel on-line avem asa:
MAGAZÍN, magazine, s.n. 1. Local în care se expun şi se vând diferite mărfuri; prăvălie (mare). 2. Publicaţie periodică (ilustrată) cu material din domenii variate sau, p.ext. (urmat de determinări), dintr-un anumit domeniu. – Din fr. magasin.
Z-mare si noi ceilalti ne gandeam la sensul 1. mai uzual, iar Cassin mai cosmopolit, se gandea la sesnul 2.
Iar legat strict de senul 2. mi-e tare teama ca avea dreptate ... :-x
Postat 04 January 2007 - 07:37 PM
Da, eu ma gindisem la un magazin cu usi si ferestre, adica o pravalie sau bolda, cum as zice eu, Blue-Max, Bill sau Ahmed
Da, in sesnul de revista, tre sa recunoastem, pina una alta, Cassin are mare dreptate! Cum spuneam la o alta tema, raspunsul inca nu l-am aflat!
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 04 January 2007 - 07:37 PM
Postat 04 January 2007 - 09:37 PM
As vrea sa remarca aparitia in paginile revistei a lui Ghita.
Nu! Nu e Ghita din cantec ci Ghita din Peris (30 km. de Bucuresti).
A stat el ascuns de lumea modelismului in ultimi ani, dar in final, calcandu-si pe inima a scris cateva randuri urmate de planurile navei cu aburi King Lear. Pacat ca nu a trimis la redactie si poze ale navei facute de el dupa planurile prezentate in revista. O nava de exceptie confectionata din lemn si alama. O splendoare!
Bafta!
PS
Postat 04 January 2007 - 09:53 PM
Citeaza
Si eu as zice la fel.
Mai ... naval parca acest nr. :-?
Citeaza
Crezi ?! La cu ce calitate grafica sunt redate pozele (vorbesc din exemplele trecute), facea omu' infarct, cand vedea cum ii arata nava in poza din revista !!
Si in plus, nici nu-i sigur ca i le publicau !!
Postat 04 January 2007 - 10:02 PM
Blue-Max, la Jan 4 2007, 09:53 PM, a spus:
Ba, Max, sunt convins ca daca Ghita trimitea pozele i le publica.
Mie personal, din putinul pe care l-am trimis la publicat, nu mi-a sarit nimic asa ca n-am motive sa cred ca nu i-ar fi publicat pozele.
Mai acum 10 minute am vorbit cu Ghita la telefon, dupa ce am ras ca de o gluma buna, mi-a spus ca a vandut nava mai demult si inainte s-o dea, nu i-a dat prin cap sa ii faca niscai poze.
Bafta!
Postat 04 January 2007 - 11:23 PM
Util insa acel "aici" catre siteul Modelism! Ati vazut ca nenea Craciunoiu pune de-un Forum al lui? Asa poate revista se va face singura, ce ziceti?...
Postat 05 January 2007 - 02:24 AM
O fi mai poet Dl. Craciunoiu cand ii taxeaza pe aia cu reclame...
Postat 23 February 2007 - 11:13 PM
Postat 24 February 2007 - 10:32 AM
Aeromagazin a murit multumita "seriozitatii" d-lui Robanescu, ca ar fi avut clienti destui. Era singura care se apropia de calitatea si consistenta unei reviste occidentale (sau mai bine zis civilizate).
Top Gun s-a degradat mai rapid si mai tare decat Modelism, a devenit material publicitar pentru Rheinmetall si un loc caldut pentru articolele insipide (scrise intr-o ingrozitoare limba de lemn) ale lui Iosif Rus (plus cate 5 poze cu el in fiecare numar)
Ar mai fi revista lui Prigoana - o adaug numai ca sa fie lista completa, nu merita nici un comentariu.
Sincer, eu astept cu interes sa intre pe piata o revista consistenta si serioasa din vest (gen AFM, Flugrevue, ...)
Pana atunci mai bine dau banii pe
Postat 24 February 2007 - 08:42 PM