TRIREME of the ROMAN EMPEROR
Postat 29 December 2006 - 09:52 PM
Am intrat in in posesia unui kit de la ZVEZDA " TRIREME of the ROMAN EMPEROR "
La o prima inspectie kit-ul arata fain fara bavuri si cu multe detalii, dar am o intrebare pentru cei mai experimentati care au facut kit-ul, si anume daca a vopsit trirema in culorile ca de pe cutie?
La o prima inspectie kit-ul arata fain fara bavuri si cu multe detalii, dar am o intrebare pentru cei mai experimentati care au facut kit-ul, si anume daca a vopsit trirema in culorile ca de pe cutie?
Postat 08 January 2007 - 06:58 PM
Ce-a fost mai simplu a trecut. Sa te vad la sfori. Am vrut sa postez mai demult dar nu am putut din motive de net. Eu am lasat plasticul asa cum e la niste masini de asediu de la Zvezda, am facut doar o spalare cu umbra arsa. Pe Oti chiar l-am pacalit ca e lemn. Poti sa o folosesti ca idee pentru punte si restul care vor fi lemn nevopsit.
Diorama Ultimul turn
Diorama Ultimul turn
Postat 09 January 2007 - 10:42 AM
Am folosit umbra arsa, cea mia ieftina posibil, diluata cu terebentina, probabil ca merge si cu diluant normal si am dat o spalare peste toate fibrele alea. Zvezda are tot meritul in treaba asta ca le-a facut ca lumea. In locurile unde nu era fibra am dat cu o perie de sarma ca sa fac totusi niste striatii si pe urma iar spalare. Atat.
Postat 27 February 2007 - 07:03 PM
Multumesc pentru apreciere si sfaturi. in legatura cu figurinele m-am gandit si la asta, si de aceea am cumparat de la Orion marinari romani, dar mie mi se pare ca ceva nu e la scara si de aceea pun o poza ca exemplu ca sa vada si un ochi profesionit in figurine, si sa-mi dea si mie niste sfaturi cum sa le fac ....asta numai in caz ca scara e corecta