INTALNIREA "CODASILOR"? CU MIC la MARE!
Postat 11 July 2007 - 12:06 AM
Da Gabi,in mare parte ai dreptate.Mie mi-au placut dintodeauna scarile mai mari,si nu-mi spune de dua ori 1/24 ca cine stie ....Maine poimaine pun la vinzare ce strang la 32 Apropo ce sunt alea ale tale,airfix sau trumpeter?Am vazut un d9 de la trumpeter de mia picat moaca.... Sper sa ma stabilizez si eu pe o scara si sa ma apuc sa-mi fac colectia mult visata.Ma gandesc ca 32 este cea mai potrivita scara mare pentru mine pentru ca se gasesc aproape toate avioanele importante.Idealul meu ar fi 1/24 dar sunt doar citeva.
Postat 22 September 2007 - 08:05 PM
Dezastru...protestez,nu este corect.Samyr ma pozat din lateral intrun moment foarte neprielnic,mi sa umflat burta de la cola ....,in realitate nu arat chiar asa.Am martori azi am avut probleme mari ,nimeni nu mai avea loc la bae de mine...sa mi se faca dreptate
Postat 05 November 2007 - 09:50 PM
Postat 05 November 2007 - 10:37 PM
Pai ..... mie mi-ar fi placut sincer, singura "problema" este ca maine sau poimaine o sa plec in voiaj, asa ca ....ne vedem la anu` ( alexie imi pare rau ca nu mai pot sa te scap cu porcu :))) ... cand ma intorc rezolvam damigeana ) ;
tuturor baietilor: spor la proiecte, sa aveti ce sa-mi povestiti cand ma intorc ; bafta
tuturor baietilor: spor la proiecte, sa aveti ce sa-mi povestiti cand ma intorc ; bafta