The Eagle Has Landed
Microbusul ce venea de la Constanta a vrut sa opreasca la gara dar n-a franat din timp asa ca era sa iasa din oras. In urma acestor evenimente fratii
tomcat_ct &
samyr444 au intarziat 4-5 minute (timp necesar de a strabate orasul). I-am introdus in buncarul lu' Garleanu aici trei mangalioti isi faceau de lucru cu un munte de alune: Garleanu, hartman-ace si....
(iar mi-am uitat lecitina). S-au purtat discutii interesante si timpul a trecut repede, cu greu am reusit sa iesim la suprafata (apareau noi subiecte dand motiv de popas). Dupa o scurta plimbare am ajuns la mine, Casa Memoriala, aici baietii au fost placut impresionati de operele mele. Printre ovatii si urale m-au luat pe brate si m-au aruncat in sus (ca n-au tinut cont de inaltimea mica a tavanului inteleg dar ca m-au aruncat de trei ori si m-au prins doar o data ...). In fine, tomcat_ct mi-a scuturat calculatorul de “codite”, Garleanu s-a minunat de
faimoasele corabii. S-a trecut la etapa a III-a a calatoriei...Vizuina lu'
hartman_ace, pentru acest lucru a fost necesara o plimbare mai substantiala dar s-a meritat : Vizuina de aviator (
kituri, carti, pana si filme si jocuri numai pe tema aviatiei....Superb!
). S-a ajuns la lupte IL-2, diferite tactici si abordari, eu fiind modest nu mi-am etalat talentele (am un stil de catapultare...o minunatie). Sper ca Paul (hartman-ace) n-a avut probleme in urma dezvaluirii unor planuri de viitor cu privire la imbunatatirea jocului
Mai trebuie sa mentionez ca am tras o spaima cumplita cand m-am dus la baie si am vazut dihai Saint-Bernard-ul tolanit langa cada
...spaima a atins cote maximale cand am realizat ca lighioana era compresorul lui Paul. ...........cam asa s-au desfasurat evenimentele, astept foto de confirmare si eventual eratele colegilor mei.