Pagina 1 din 1
Viking estic "RUS" 54 mm Beneito Miniatures
Postat 25 December 2006 - 11:30 PM
Arata super!
Fireste ca eu de data asta trisez pentru ca l-am avut in mana cand era aproape gata . Inca de atunci arata superb.
Daca in multe dintre situatii figurinele sunt avantajate de poze, in cazul celor pictate de Alguhan, pozele abia daca redau jumatate din adevarata valuare.
Toate lucrarile lui sunt superbe si faza frumoasa este ca mai are multe figurine de valuare pe care sa le aranjeze si cu care sa ne incante in continuare.
Felicitari la maxim si ...
Bafta!
Fireste ca eu de data asta trisez pentru ca l-am avut in mana cand era aproape gata . Inca de atunci arata superb.
Daca in multe dintre situatii figurinele sunt avantajate de poze, in cazul celor pictate de Alguhan, pozele abia daca redau jumatate din adevarata valuare.
Toate lucrarile lui sunt superbe si faza frumoasa este ca mai are multe figurine de valuare pe care sa le aranjeze si cu care sa ne incante in continuare.
Felicitari la maxim si ...
Bafta!
Postat 27 December 2006 - 08:44 AM
Excelent !
Culorile sunt foarte bine alese si echilibrate.
Expresia fetei este extraordinara si stiu cat de greu e de obtinut.
Singura chestie care ma deranjeaza putin (dar asta tine mai mult de perceptia fiecaruia), este ca e prea blond blondul ala, pentru un jegos de viking care prada satele Novgorodiene.
Am auzit de oily steel dar nu am avut niciodata.
O sa-mi comand si eu pana la urma.
Culorile sunt foarte bine alese si echilibrate.
Expresia fetei este extraordinara si stiu cat de greu e de obtinut.
Singura chestie care ma deranjeaza putin (dar asta tine mai mult de perceptia fiecaruia), este ca e prea blond blondul ala, pentru un jegos de viking care prada satele Novgorodiene.
Am auzit de oily steel dar nu am avut niciodata.
O sa-mi comand si eu pana la urma.
Postat 27 December 2006 - 09:43 AM
Zona fetei nu a iesit cum vroiam. Asta din cauza ca n-am reusit dar si din cauza ca figurina asta nu prea a fost cum erau daimyo si britonul. Vorbesc de calitate sculpturii.
Am numarat de cite ori am vopsit ochii: 7
Asa ca poza fetei in macro nu prea ma incanta dar totusi o postez aici.
Wurgere, oily steel nu este decit o nuanta argintie mai inchisa la culoare. Doar ca numele vopselei este fermecator.
Am numarat de cite ori am vopsit ochii: 7
Asa ca poza fetei in macro nu prea ma incanta dar totusi o postez aici.
Wurgere, oily steel nu este decit o nuanta argintie mai inchisa la culoare. Doar ca numele vopselei este fermecator.
Postat 28 December 2006 - 02:40 PM
Doctore Alguhan... io nu prea mi-am dat cu presupusul in topicurile figurinelor tale.
Nu am facut-o, pentru ca am socotit ca nu sunt in masura, de a zice ceva...
Acum, nu pot sa-ti spun decat atat:
Dupe mintea mea, te consider cel mai tare figurinist pe care l-am vazut io, pe ale noastre plaiuri mioritice !
Nu am facut-o, pentru ca am socotit ca nu sunt in masura, de a zice ceva...
Acum, nu pot sa-ti spun decat atat:
Dupe mintea mea, te consider cel mai tare figurinist pe care l-am vazut io, pe ale noastre plaiuri mioritice !
Postat 30 December 2006 - 01:36 AM
Olaf - Olaf, poti sa-mi practici cu toporul lu' matale o crevasa cu aspect femenin unde doresti matale...Da' sa stii ca oamenii nu fugeau de vikingi pentru ca miroseau prea tare a rexona. Cam cum crezi ca e respiratia unui nene care da drumul pe gat la heringi intregi nepreparati altfel decat printr-o usoara putrezire. In plus niste oameni pusi pe cuceriri se descalta mai rar si cand o fac e doar ca gest de aparare.
Acu' deles cu securea ca sa-mi impartzeshti padurea.
Acu' deles cu securea ca sa-mi impartzeshti padurea.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1