Intalnirea lunii IANUARIE MAv
Postat 23 December 2006 - 11:13 AM
Uite cateva idei ale altora - luati fiecare link domol si uitati-va la altii cum si-au facut sigla
http://scalemodel.net/scripts/asp/catresul...t/Model%20Clubs
http://www.scalemode...x.com/clubs.htm
Ca o parere pur personala, idea lui Wurger cu avionul lui Coanda e buna (dar unii poate se vor simti "lasati pe afara"). Wurger, la tancuri ai uitat Mareshalul.
Radu
Postat 23 December 2006 - 11:11 PM
Insa aveam in vedere avionul lui Vuia. Imaginea folosita pentru primul afis al expozitiei de la Muzeul Militar cred ca este foarte potrivita. Cu modificari minime s-ar potrivi foarte bine la o sigla.
Chiar daca nu include decat un avion, eu cred ca este foarte reprezentativa pentru clubul nostru. Reprezinta imaginea primei expozitii oficiale realizata de cand activam pe acest site. Si cred ca aceasta expozitie a fost unul din primii pasi pe drumul greu care se va finaliza cu infiintarea oficiala a clubului si poate cu afilierea la IPMS
PS Poate ca ar trebui sa colectam cateva idei pe care mai apoi sa le punem intr-un poll si sa vedem ce iese :hammer:
Postat 24 December 2006 - 12:59 AM
Ideea principala este sa fie ceva reprezentativ pentru noi, ca obiect de activitate si daca s-o putea ceva reprezentativ pentru romani, cu atat mai bine (desi nu este obligatoriu, asa cum am vazut la altii).
Si, asa cum s-a mai spus, ideea e ca aceasta sigla sa fie suficient de simpla si de sugestiva astfel incat sa poata fi "citita" si la dimensiuni mici.
Am facut machetare de logo-uri pentru care caietul de sarcini specifica asemenea lucruri: deci sa fie vizibila atat la scara mare cat si la dimensiuni de 1.5/1.5cm (de ex.) pentru headere sau foot-ere.
Personal, cred ca ar putea sa fie ceva stilizat (poate chiar o emblema cunoscuta sau vreo mascota de avion sau tanc, de ce nu) sau poate ceva gen "desen naiv". Detaliile oricum nu s-ar vedea la scara mica.
Aceasta postare a fost editata de andi: 24 December 2006 - 01:00 AM
Postat 24 December 2006 - 02:02 AM
Un "Coanda" care zboara peste o Europa, ca tot e anul in care intram oficial. Si francezii isi vor putea inchipui ca avionul e plin cu romani care se duc la paris sa toceasca luvru si scarile de la Tour Eifel.
Optasem pentru Coanda pt ca are forma mai inteligibila (e mai suplu si mai lung) si nu are sarme si bete si conducte si tevi. Automobilul zburator al lui Vuia vazut dintr-un semiprofil si (in mic) fara matzaraie nu prea se mai intelege ce e de fapt.
Dar pana la urma s-ar putea pune si Vuia foarte bine. Totusi sa nu devenim stereotipi - avem de unde alege
Chestia cu Mareshalul mi-a scapat. Multumesc Radub de ghiont. Cred totusi ca silueta belicoasa a vanatorului de tancuri e mai greu digerabila. In fond pasiunea noastra a tuturor sper, nu e razboiul ci relaxarea (profesionista ) prin machetism. Deci: creativitate, minutzie, poate chiar spirit artistic...In asa fel incat sa cream lucruri frumoase care sa fie admirate...Intamplator majoritatea sunt militare (si unele chiar naziste sau staliniste). Dar noi suntem pasnici si la intalniri mai degraba molfaim niste cozonac decat sa ne impungem cu baionetele intre noi.
Postat 24 December 2006 - 01:42 PM
Ar trebui o chestie simpla si reprezentativa. Nu ma intrebati ce ca ...nu stiu! . Nici nu e obligatoriu sa fie ceva din modelism. Uitativa la simolurile diverselor firme, nu prea au deaface cu ceea ce fabrica, dar iti ramin intiparite in minte.
Apropo, uitati-va la sigla domnului Pavel!
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 24 December 2006 - 01:43 PM
Postat 27 December 2006 - 08:41 PM
Postat 28 December 2006 - 05:01 PM
eu ma refeream la ceea ce spunea Dan si daca el se refera la Cartula.net. jos palaria nu am treaba...daca in schimb vrea altceva, uite si o sugestie
Postat 28 December 2006 - 05:34 PM
Postat 28 December 2006 - 05:34 PM