Intalnirea lunii IANUARIE MAv
Postat 05 January 2007 - 03:49 PM
Cristi...tu fa ce stii tu ca e bine...si daca si tu esti baiat rau...atunci eu sunt metalurgist Si blazonul de fapt il puneai in POD nu ??? Sau la Balcon !!! :hammer:
Cartula, probabil ca aceasta acvila are foarte multe in comun cu "furor germanicus" si de fapt e mai vechi...asa de pe la teutoni citire. Din pacate softul pe care l-am folosit sa fac blazonul nu avea alt vultur si nici "draco dacicus"...acum o sa ma corecteze Olaf asa ca am improvizat....
Postat 05 January 2007 - 04:14 PM
Prima ar fi ca se fac si ele blazoanele cu cap pe baza a ceea ce reprezinta simbolurile alea, nu se pun la gramada ca asa arata frumos... Blazoanele "spun" ceva, si e bine sa stii ce "spun"... Si sa fie coerente, nu trantite la gramada.
Doi... Ca altfel o dai in kitsch-uri... Nu ca n-ar fi ca atare kitsch sa-ti inventezi un blazon cu simboluri cavaleresti in secolul 21... Si sa-l pui emblema de asociatie... Dar asta-i doar parerea mea...
Oricum, misto stema are Germania, nu?
Bine ca-i pentru o asociatie romaneasca blazonul :roll:
Postat 05 January 2007 - 04:23 PM
OlafTheViking, la Jan 5 2007, 04:18 PM, a spus:
Da, ma, stiam, dar am vrut sa vad daca se prind expertii... Oricum, vad ca avem printre noi oameni cu studii profunde in heraldica si "furor germanicus"
Postat 05 January 2007 - 04:28 PM
In ceea ce priveste semnificatia heraldica a fiecarui element de pe schema aia de blazon facuta de mine nu am analizat-o cu atentie...ce sa-i faci, sunt superficial
Astia, germanii adica, i-a facut ma-sa in cuib de vultur...de aia e mai greu sa ii bagi undeva din cand in cand
Studii de heraldica la mine exact cate pene pe broasca, iar 'furor germanicus" e un termen luat din carti...de beletristica!!!
....in rest noi sa fim sanatosi !!!
Postat 05 January 2007 - 04:35 PM
Flyboy, la Jan 5 2007, 04:28 PM, a spus:
Sigur? Pe mine m-ai pacalit, pareai ca stii atat de bine ce spui ... :-?
P.S. Ca pedeapsa tema pt. acasa: observa ca blazoanele mele au contur negru, ia vezi, poti sa obti si tu pentru ala al tau?
Postat 11 January 2007 - 09:40 PM
Am facut ast-vara niste prorociri cu ocazia ROIAS..."Trecut si viitor"...Remember? evident ca s-a uitat Am pus 2 poze sugestive si artistice, au fost interpretate cu cinism si blamate Chiar un frate a facut pe desteptul : "Efect de obturator"
Macar acum in ceasul al 12-lea tre' sa recunoasteti ca n-am talent de fotograf dar am HAR.
Ghici cine este in foto? Ghici cine a facut foto?
Postat 11 January 2007 - 10:41 PM
Postat 12 January 2007 - 09:21 AM
Citeaza
Citeaza
Cit despre fumat...lasa-te oricum!
Postat 12 January 2007 - 11:54 AM
Cata, la Jan 11 2007, 09:13 PM, a spus:
1. In foto este VUIA
2. Foto a fost facuta cu siguranta nu de Vuia.
Am castigat ceva???
Salut Cata,
Ala nu e Vuia ci "Vlaicu 2" http://cartula.net/modules/ipboard/index.p...indpost&p=19121. Asta macar arata a avion si poate sa zboare
Abia acum am vazut si eu ce discutii au fost pana acum despre sigla... parerea mea e sa va concentrati asupra ceva simplu care simbolizeaza creatia. Altfel, incepe sa arate ca ceva facut de "Planeta Moldova" (Avem di tati )
Radu
Aceasta postare a fost editata de radub: 12 January 2007 - 11:55 AM
Postat 12 January 2007 - 10:32 PM
Z-mare, la Jan 12 2007, 07:21 AM, a spus:
Dar tu nas nu ai? Eu imi sprijin mina de el cind pictez
frumos spus Z. pe principiul asta vin cu figurina in cutie, cum a facut-o mama ei, si am 10, nu? m-ar coafa asa un concurs. tre sa recunosc ca la asta nu m-am gandit. sa nu razi, dar am vrut sa vad daca merge, si MERGE! merge chiar bine. mersi de indicatie...oricum la altceva nu'mi foloseste, din moment ce nu am miros...pe bune