Forum Machete,Modelism,Hobby: ati vazut un ... ceva de genul asta - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ati vazut un ... ceva de genul asta ati vazutasa ceva?

#1 Useril este offline   blue wolf 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 243
  • Inregistrat: 13-March 06

Postat 19 December 2006 - 08:52 PM

Fratilor, colegilor am achizitionat (ca sa nu zic rechizitionat) 8-) un model de Light commandtank T-1KLA (vezi foto). Voi ati vazut prin carti sau pe net vreo poza ( dar nu a modelului ) cu respectivul tanc ( blindat ) daca da puneti si voi macar o poza sau adresa de net unde sar putea gasi MULTUMIRI ANTICIPATE !!!!! :roll: :roll: :roll:

P.S.
ARE LA BAZA UN SASIU DE PANZER 1 A :whistle: :-D :-)

#2 Useril este offline   blue wolf 

• Membru senior

Postat 19 December 2006 - 08:52 PM

scue pt poza

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: panzer_I.jpg

#3 Useril este offline   GRIZZLEA 

• Membru senior
  • Postari: 1496
  • Inregistrat: 02-August 05
  • Interests:The One True Scale.
    Scara 1:48.

Postat 19 December 2006 - 09:11 PM

Cu Befehlswagen I, nu sunt atat de abundente, in schimb cu Panzer I se gasesc din belsug. Deocamdata, poate te ajuta acestea doua:

http://www.achtungpa.../pz1bef_gal.htm

#4 Useril este offline   catalind 

• Membru deplin
  • Postari: 21
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 20 December 2006 - 08:07 PM

Salut, sper sa pot sa te ajut, inca nu am o poza care sa te lamureasca, dar iti pot spune ca aceasta varianta de tanc Pz. 1 A, a existat si este prima varianta de pz 1 A de comanda, acesta avea ca aparare o singura mitraliera de 9 mm, iar in rest era plin de radiouri, avea ca echipaj intre 2-3 servanti. In mare un fel de tanc de recunoastere si comanda (este similar cu cel de pe site-ul achtung panzer, numai ca acela este Pz. 1 B, care a fost realizat putin mai tarziu, pe un sasiu ceva mai lung, se poate observa ca sasiul de la pz1 A este mai scurt cu un galet mare si unul mic). Acest model (Pz. 1 A) a fost in mare parte utilizat in razboiul civil din Spania in 1936 (pe cutie poti vedea camuflajul specific aceste etape), iar la inceputul razboiului a fost utilizat in mod special in Polonia. Acest model fiind inlocuit cu Pz. 1 B (care a avut si variante de ambulanta de front). Ambele variante de sasiu, atat Pz 1 A cat si Pz 1 B, au avut pe ele cam aceleasi variante de tanc: de lupta, de comanda, ambulanta, scoala, de munitie, antiaeriana si cred ca mai sunt. In mare parte acest model a fost cu precadere utilizat in Spania asa ca ar trebui sa cauti mai multa documentatie in ceea ce priveste activitatea lui in armata germana (oricum, asa cum iti spunea merge lejer si de Polonia).
Sper ca aceste informatii sa-ti fie de folos.

#5 Useril este offline   blue wolf 

• Membru senior

Postat 13 January 2007 - 12:16 PM

Am gasit- :-D O Poza cu tancul cu pricina o aveam chiar acasa in multimea de poze cu Panzere 1 :whistle: . Se pare ca cei care au facut desenul de pe cutia kitului s-au inspirat :-D ( copiat ) destul de mult din aceasta poza totusi nu se poate deslusi daca structura unde se afla comandantul este ca la varianta de comanda cu sasiu de Pz 1 B ( de la un capat la altul al cutiei blindate, ATI INTELES ?) sau cum arata desenele ( profilele ) de pe cutia kitului ( numai pina la jumatatea cutiei blindate ). Daca voi mai aflati ceva despre chestia asta nu ezitati sa scrieti. Puteti scrie oricum :lol: Ar mai fi si chestia cu mitraliera in foto fara ea, pe cutie cu mitraliera ( vorbesc de inmatricularea germana ). La fel daca aflati ceva scrieti. 8-)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 02055.jpg

Aceasta postare a fost editata de osmulikevicialexandru: 13 January 2007 - 12:30 PM

#6 Useril este offline   tomi 

• Membru senior
  • Postari: 771
  • Inregistrat: 11-January 05
  • Interests:Aviatie - WW II & Jets

Postat 13 January 2007 - 07:27 PM

Cateva date legate de Kleiner Panzerbefehlswagen (Sd Kfz 265)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: untitled.JPG

Aceasta postare a fost editata de tomcat_ct: 13 January 2007 - 07:31 PM

#7 Useril este offline   blue wolf 

• Membru senior

Postat 14 January 2007 - 07:33 PM

Am gasit in cartea
Encyclopedia Of German Tanks Of WW2 niste chesti despre el si printre altele se preciza ca ar fi fost transformate in tancuri de comanda ( asa cum arata respectivul de mai sus ) numai 6 bucati dupa care ar fi trecut la sasiul Panzerului 1B. Sper sa reusesc sa prind textul :-D :whistle: si sa-l pun aici. Asi propune ca aici sa punem nedumeririle noastre de acest fel. Salutare si spor la treaba :hammer:

#8 Useril este offline   blue wolf 

• Membru senior

Postat 21 January 2007 - 09:14 PM

Iata jumatatea de pagina dedicata tanculetului

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 1.jpg

#9 Useril este offline   blue wolf 

• Membru senior

Postat 21 January 2007 - 09:23 PM

Ramane intrebarea : daca avea sau nu mitraliera? Care sti raspunsul scriene si noua aici

#10 Useril este offline   blue wolf 

• Membru senior

Postat 03 September 2007 - 12:51 AM

Tot eu is primu' ? Nui nimica iaca ceam gasit:... Se pare ca initial au fost destinate a opera in spatele frontului ca mitralera nare nici asta. Banuiesc ca au fost " adaugate " in timpul sau dupa episodul Spania.

PS: aicea zice ca sar fi fabricat vreo 50 de bucati!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 121.JPG

Aceasta postare a fost editata de osmulikevicialexandru: 03 September 2007 - 12:58 AM

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi