Vati... daca se poate!
Postat 19 December 2006 - 06:06 PM
Ispirat de lectiile maestrului Algu, am incercat si eu sa ma apuc de figurinat...
Un prim rezultat il puteti admira mai jos. Scuze pentru calitatea pozelor dar eu inca nu am aparat "ca lumea" de fotografiat...si mai mult ca sigur va mai dura ceva pana imi iau unul
Figurina este un Tamiya, 1/16, WW II GERMAN LUFTWAFFE ACE PILOT...
Enjoy, si comentati va rog cu sarg
Deci din fata...
Profil...
Din spate...
Si o licenta de prim plan
Postat 19 December 2006 - 06:20 PM
Nu stiu din ce cauza este luciul dar neaparat trebuie sa folosesti vopsele matt. Daca doresti un ultimul strat de lac mat (sinto spray prefer eu) l-ar prinde bine.
Felicitari pentru realizare. Ar trebui sa vezi cum aratau primele mele figurine, a ta este foarte departe de ele, spre bine bineinteles
Postat 19 December 2006 - 06:53 PM
alguhan, la Dec 19 2006, 06:20 PM, a spus:
Sambata era crancen de mat! Acum ce are de luceste in halul asta? L-ai pregatit cumva pentru o baita (a se citi tarmoceala) ?
In alta ordine de idei, ieri mi-ai aratat o poza in care fata arata cu mult mai bine conturata. :-?
alguhan, la Dec 19 2006, 06:20 PM, a spus:
Schema asta sigur nu iti este straina. Incearca s-o pui in aplicare pe toate suprafetele.
Bafta!
Postat 19 December 2006 - 07:29 PM
Lasind gluma la oparte, tu, ca si Ikarus, te lauzi ca esti incepator, ai!
Acuma gata nu mai glumesc: frumos Flyboy, ti-a iesit de minune. Singurele observatii sunt cele ale maestrului Alhuhan.
Postat 19 December 2006 - 08:27 PM
Postat 19 December 2006 - 09:13 PM
@ algu: Ideea e ca umbre are. L-am analizat cu crios sambata si cu ideile lui il mai curatasem. Treaba e ca din cauza de aparat si "basca" a iesti efectul de ne-umbrire
@crios: mda, a scapat in borcanu cu Future si asteapta alte efecte...fata e neschimbata dupa cum ziceam
@ikarus: cred si eu, am muncit la cizmele alea o ora...
@cata: te las sa ghicesti??? Sau iti pun o poza ?? Asta ca poate iti plac ghicitorile si cimiliturile :hammer: Oricum din start spun ca nu seamana nici batut...cu chit!!!
Aceasta postare a fost editata de Flyboy: 19 December 2006 - 09:14 PM
Postat 19 December 2006 - 09:27 PM
E clar ca seamana cu oricine altcineva, Poate cu Osterkamp cand era tanar, Willi Reschke sau Otto "Stotto" Stammberger, mai degraba... Eu o sa-l numesc simplu Kurt ...si atat
NU sub nici o forma nu am vrut sa jignesc memoria lui Vati...pacat ca a murit de tanar, si asa de stupid...
Aceasta postare a fost editata de Flyboy: 19 December 2006 - 09:29 PM
Postat 19 December 2006 - 09:59 PM
Citeaza
Sursa: http://www.luftwaffe.cz/molders.html
Postat 20 December 2006 - 12:20 AM
E prea lucios..........Astept finalul.
Problema cu "voi astia tineri" este ca aveti la ce va raporta. Pa vremea mea taica singurele referinte pe care puteam pune mana erau cataloagele Dragon de la Vali Beloiu. De unde sa stiu eu cum se face....Dupa ce am "stricat" 80 de avioane, 40 de tancuri si o punga de figurine am inceput sa aflu ca de fapt ce faceam eu era ceva mai mult (ca pretentie) decat martzishoare.
Dup-aia am stiut da' a fost mai greu sa ma dezbar de obiceiuri proaste.
Oricum, dupa ce am vazut la ultimele expozitii (MAV si Alba Iulia) si intalniri, nivelul a crescut imens in Romania intr-un timp relativ scurt. Si asta e meritul exclusiv al acestui forum care ne-a strans laolalta si ne-a obligat la performanta.
Nu-i asa ca atunci cand faceti ceva va ganditi ce o sa zica ala, ce o sa gandeasca da' n-o sa spuna alalalt......E bine asa.
Postat 20 December 2006 - 08:10 AM
Flyboy, la Dec 19 2006, 09:13 PM, a spus:
Daca "are", inseamna ca are prea putine. Nu da vina pe aparat ....
Dupa ce vei fi inceput sa stapanesti partea asta cu umbririle, nimic nu-ti va mai sta in cale ....