DRAGOS, la Jan 8 2007, 01:16 PM, a spus:
Pe de alta parte... bine ar fi, sa nu mai arati la altii pozele astea...
Vei capata priviri furisat-jenate, care acopera panseuri de genul: "iote-l si p'asta, cu ce derbedei viciosi se inhaiteaza..."
Ba sa stii ca este chiar indicat
M-am sintit acasa, intre semeni, bine primit de toata lumea. Derbedei, ne-derbedei, nu stiu, nu imi pasa, m-am sintit bine!
Cat despre discutia mai larga despre club, ce am vazut acolo este exact ca si cluburile cu care sunt obisnbuit pe aici (IMSS in Dublin, IPMS in UK si alte locuri): niste prieteni uniti de un interes comun care s-au intalnit si si-au impartasit "obsesia". E mai mult decat o samantza, e o tulpina viguroasa. Voi aveti ceea ce in Anglia se cheama un "Gentlemen's Club" unde oameni cu acelasi interes se aduna sa isi schimbe opinii si experiente. Cu ani in urma, pe vremea ailalta, eram membru al unui cenaclu literar SF la Galati, care se chema "A cincea dimensiune". Nu aveam sediu (ne intalneam in diferite camere ale Casei de cultura), nu aveam sigla (aveam un nume care ne identifica), nu aveam cotizatie (dar nici cheltuieli) - si totusi eram adusi impreuna si uniti de acleasi interes: creatia. Si voi sunteti la fel.
Care e situatia cenaclurilor/cercurilor de creatie? Cum e legislatia?
Radu
Aceasta postare a fost editata de radub: 08 January 2007 - 02:40 PM