Forum Machete,Modelism,Hobby: Machetele PixelFarm - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Machetele PixelFarm

#1 Useril este offline   Pletila 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 323
  • Inregistrat: 14-January 05

Postat 01 March 2005 - 04:33 PM

In primul rind vreau sa te felicit pentru ce ai postat pina acum.

In al II -lea rind o intrebare: Cum faci de cumperi aceleasi kit-uri ca si mine?

Nu credeam sa mai existe cineva in Romania care sa mai cumpere remorcherul de la revell.Singurele diferente sunt ca tu l-ai facut pe al tau,iar eu nu, si ca tie ti-a iesit superb.Nu stiu cum o sa imi iasa mie....

P-51 Mustang de la ICM il am si eu la galerie si voiam sa-i fac si o diorama.Mi-ai luat-o inainte asa ca nu stiu daca mai are rost.

Daca tot ti-au iesit asa bine.Baga si tu niste comentari cu referire la pista din dale.Presupun ca te-ai inspirat din desenul de pe cutie.Am vazut ca si la tine decal-urile au facut un pic de silvering (alea de pe aripi).

Si zii si tu ce kit-uri iti cumperi ca sa imi iau si eu altceva :-D

#2 Useril este offline   PixelFarm 

• Membru senior
  • Postari: 126
  • Inregistrat: 31-January 05

Postat 02 March 2005 - 10:17 AM

:-D Iti multumesc pentru aprecieri Pletila.

Imi cer scuze pentru supercoincidenta :hammer:, insa asta nu trebuie sa fie un motiv de tristete pentru tine. Sunt foarte sigur ca, desi ai aceleasi kituri, acestea nu vor semana cu cele facute de mine. Ba chiar esti in avantaj, pentru ca poti evita greselile facute de mine si poti aduce imbunatatiri substantiale.

In ceea ce priveste remorcherul, eu l-am vazut in alta parte realizat mult mai frumos (uite aici: http://193.154.213.4..._02.790x525.jpg ). Asa ca... abea astept sa-l vad pe al tau :-o.

Kitul de Mustang l-am achizitionat cu ceva vreme in urma, insa la fel ca tine nu il asezasem intr-o diorama. La un moment dat am considerat ca i-a sosit timpul. Tot asa, am facut si cu Zis-ul si cu Focke-Wulf-ul, insa nu le-am facut update la galerie.( poate pe viitor).

Pentru pista din dale am folosit fundul a 2 caserole de mici :-D. ( din acelasi material am facut si piatra cubica si zidul pentru T-20) Materialul are o textura foarte buna pentru astfel de intrebuintari, si se vopseste foarte bine.
Pt a face delimitari, zgarieturi sau ciupituri ale terenului, poti folosi un creion cu care trasezi dupa bunul plac fara a apasa foarte tare. De asemenea poti face zone in care terenul este deformat apasand doar cu degetul sau folosind diverse obiecte.
Mai greu insa a fost sa fac butoaiele, pentru ca acestea nu erau in kit si nici nu aveam unele la scara asta. Solutia avenit insa in momentul in care am vazut o seringa de plastic. Am taiat-o la dimensiunea la care am considerat eu ca ar fi potrivita pnetru scara 1:48. Pt a inchide partea superioara a butoiului am folsit chiar partea care pivoteaza pe interiorul seringi, mai precis discul care impinge lichidul (serul, etc.) Pt capac ( pe unde ar trebui sa curga lichidul din butoi) am folosit o bucata sectionata dintr-o rama (daca nu ma insel chiar din rama de la Mustang)

Machetele la care lucrez in acest moment sunt: Marder II si German Pz.Kpfw 38 ( t ) Ausf A - D de la Maquett. 1:35. ( sper ca nu le-ai cumparat si tu :hammer: )

P.S. Iti urez spor la lucru si astept sa vad remorcherul tau si P 51 pus in diorama.:hammer:

#3 Useril este offline   Pletila 

• Membru senior

Postat 02 March 2005 - 11:44 AM

Am gasit si o diferenta .Eu am facut cupola deschisa la P-51.desi am ales versiunea A.Z-mare mi-a explicat cum sa fac sa tai plasticul transparent, deoarece cupola era dintr-o singura bucata.

Remorcherul o sa mai astepte putin deoarece daca reusesc sa rezolv problema de gabarit a receptorului ma gindesc serios sa il fac RC.Ar fi o realizare mare sa reusesc sa ingesui inauntru un acc mic,receptorul,un servo intreg,si partea electronica de la inca un servo.Avantajul e ca are coca dintr-o singura bucatasi nu vor fi probleme de etansare.

E destul de detaliat si cred ca daca ar si functiona ar fi de mare efect.

Spor la treaba si merci de tips-uri.Lucrul la diorama P-51 va incepe cu un gratar cu mici caci evident nu am nici o tava de mici prin casa.

Varianta aia de colorare cu redish brown sub linia de plutire si negru deasupra liniei de plutire + suprastructura alba,e mai misto decit aia rosie care e propusa de revell.Si mai actuala pentru remorcherele portuare.Daca nu imi iese treaba cu RC-ul poate reusesc sa il pun si pe asta pe ceva diorama,mai ales ca apa in diorame e un subiect tare disputat si foarte dificil de realizat.

#4 Useril este offline   eugen 

• Membru senior
  • Postari: 1530
  • Inregistrat: 02-November 04
  • Interests:Aviatie post WWII

Postat 02 March 2005 - 11:49 AM

Grea optiune! S-ar putea sa ai probleme cu flotabilitatea!

#5 Useril este offline   Pletila 

• Membru senior

Postat 02 March 2005 - 11:53 AM

Da eugen.Ai dreptate.Intelegi de ce ti-am zis pe 19 ca vreau sa-l copiez in rasina?Ca sa pot sa fac teste.Am ighesuit in el 4 baterii si un servo si mai ramine pina la linia de plutire cam 1 mm.

#6 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 02 March 2005 - 12:02 PM

Off topic:
Pletila, te afli in faza buna. Faza asta imi spune ca il poti lesta.
Era mai rau daca depasai linia de plutire.
Bafta!

#7 Useril este offline   Pletila 

• Membru senior

Postat 02 March 2005 - 12:13 PM

Dap Crios.Acumulatorul va fi mult mai mic decit 4 baterii normale,srvo de directie micro,eventul fara carcasapropulsia va fi tot dintr-un servo desfacut
motorul de servo duce asa o ambarcatiune (desi s-ar putea sa nu traiasca mult)avantajul e ca electronica de servo este de fapt un variator pt. acel motor = mers inainte si mers inapoi.Alimentarea se face din acc de receptie pt toate (si pentru receptie si pentru directie si pentru propulsie)Si acumulatori mici se gasesc la comanda la GP. (sper ca nu fac reclama)

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi