Aceasta-i o mica vignetta pe care am facut-o pentru un prieten. Reprezinta cativa infanteristi din Wehrmacht care ataca o transee inamica sau orice altceva vreti voi. (Inamicul nu se vede, dar sigur are un tun sau un vehicul deoarece un neamt "da" cu RPzB 54 dupa el )
Figurinele sunt de la Airfix, Esci and Revell si au fost pictate cu Humbrol, spalaturi si umbre cu uleiuri.
Baza este de la un kit Matchbox si nu m-a interesat prea tare, atentia fiind acordata in special figurinelor.
In plus, am pus si un SS-ist din urmatorul set pe care vreau sa-l "recenzez", anume Italeri/Revell "German Elite Troops".
Orice comenarii sunt mai mult decat binevenite.
Pagina 1 din 1
Mica vignetta cu infanteristi nemti 1/72
Postat 05 December 2006 - 06:33 PM
Imi place vigneta, e reusita.
Felicitari !
As avea cateva sugestii de ordin personal:
- putine urme de vegetatie, iarba ar fi dat foarte bine
- nu sunt deloc adeptul redarii ochilor cu puncte negre
- poate ca soldatul cu RPzB 54, sa-l plasezi mai in fata ?! Daca trage de acolo din spate, precis ii "afuma" putin pe camarazii din fata lui
Felicitari !
As avea cateva sugestii de ordin personal:
- putine urme de vegetatie, iarba ar fi dat foarte bine
- nu sunt deloc adeptul redarii ochilor cu puncte negre
- poate ca soldatul cu RPzB 54, sa-l plasezi mai in fata ?! Daca trage de acolo din spate, precis ii "afuma" putin pe camarazii din fata lui
Postat 05 December 2006 - 07:56 PM
Citeaza
poate ca soldatul cu RPzB 54, sa-l plasezi mai in fata ?! Daca trage de acolo din spate, precis ii "afuma" putin pe camarazii din fata lui
--- perfect de acord, insa per total (vorbind din experienta mea mult prea redusa pentru a-mi da cu parerea... totusi indraznesc, NO GUTS NO GLORY 8-) ) mi se pare frumos realizata; poate un pic cam inghesuita, prea multe arme pe metru patrat, ce parere aveti ? Din nou, imi cer scuze ca fac critici care poate nu sunt chiar obiective.
Bafta
Aceasta postare a fost editata de alecu_ultras06: 05 December 2006 - 07:57 PM
Postat 09 December 2006 - 11:47 PM
Multumesc mult, atat ptr. laude cat mai ales ptr. critici...
In ceea ce priveste soldatatul cu RPzB, am oscilat intre el si un lunetist, insa in cele din urma l-am ales pe acesta intrucat altfel trebuia sa vopsesc pusca lunetistului si eram cam in criya de timp. A trebuit sa o termin repede si am ales cativa soldati care erau aproape gata.
Oricum, chiar i-am gandit amplasamentul, nu era dificil sa il pun pe lateral farasa aiba pe nimeni in fata.
Soldatii astia ataca si in momentul in care a tras cu arma sa nu avea pe nimeni in fata, colegii lui erau putin mai in spate, dar pana sa-si dea arma jos de la umar si sa-si culeaga pusca de pe jos, camarazii au mai avansat cativa metri...
In ceea ce priveste soldatatul cu RPzB, am oscilat intre el si un lunetist, insa in cele din urma l-am ales pe acesta intrucat altfel trebuia sa vopsesc pusca lunetistului si eram cam in criya de timp. A trebuit sa o termin repede si am ales cativa soldati care erau aproape gata.
Oricum, chiar i-am gandit amplasamentul, nu era dificil sa il pun pe lateral farasa aiba pe nimeni in fata.
Soldatii astia ataca si in momentul in care a tras cu arma sa nu avea pe nimeni in fata, colegii lui erau putin mai in spate, dar pana sa-si dea arma jos de la umar si sa-si culeaga pusca de pe jos, camarazii au mai avansat cativa metri...
Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 09 December 2006 - 11:48 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1