Suchoi - 30 MK am si io niste intrebatri
Postat 18 December 2006 - 11:53 AM
Bravo, Sergiu !
Cum zicea si fratele Cartula, impresionant rezultat, daca tinem cont de calitatea kitului, precum si de experienta si varsta ta !
De fapt, io personal, tocmai de ultimul lucru, sunt cel mai impresionat.
Mergi mai departe... de acum inainte, ma astept la lucruri din ce in ce mai bune, de la tine !
Cum zicea si fratele Cartula, impresionant rezultat, daca tinem cont de calitatea kitului, precum si de experienta si varsta ta !
De fapt, io personal, tocmai de ultimul lucru, sunt cel mai impresionat.
Mergi mai departe... de acum inainte, ma astept la lucruri din ce in ce mai bune, de la tine !
Aceasta postare a fost editata de DRAGOS: 18 December 2006 - 11:56 AM
Postat 18 December 2006 - 07:26 PM
Doamnelor si domnilor, ultimele imagini =)
scuze pt calitatea proasta a imaginilor dar de abia l-am primit si n-am mai lucrat cu un asemenea aparat
Aici avem trenul de aterizare frontal cu cablaraie si faruri. Iar a doua poza, din nou husele (mie imi plac tare mult)
sper sa va placa =)
scuze pt calitatea proasta a imaginilor dar de abia l-am primit si n-am mai lucrat cu un asemenea aparat
Aici avem trenul de aterizare frontal cu cablaraie si faruri. Iar a doua poza, din nou husele (mie imi plac tare mult)
sper sa va placa =)
Postat 18 December 2006 - 08:20 PM
Si zici ca esti incepator, ai..... Ai, nene, lasa-te de goange, pina la 1 aprilie mai e!
Ikarus, promiti multe, tine-te de treaba ca ai ochi, mina si talent cit cuprinde! Ar fi pacat sa nu le exploatezi la maxim! Inca o data felicitari!
Shumy, arunca un ochi aici http://www.scalework.../video4bg_2.htm
Ikarus, promiti multe, tine-te de treaba ca ai ochi, mina si talent cit cuprinde! Ar fi pacat sa nu le exploatezi la maxim! Inca o data felicitari!
Shumy, arunca un ochi aici http://www.scalework.../video4bg_2.htm
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 18 December 2006 - 08:34 PM
Postat 19 December 2006 - 09:27 AM
Citeaza
exista suflaiuri pe care le actionezi cu plamanii care sa faca linii asa subtiri
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 19 December 2006 - 09:28 AM