Suchoi - 30 MK am si io niste intrebatri
Postat 11 December 2006 - 08:40 PM
Postat 11 December 2006 - 10:08 PM
am gasit pe cineva sa-mi dea o camera si o sa fac poze maine sau poimaine si o sa le postez =) sper sa va placa !
oh si... despre faza cu shervetzel+aracet&apa a mers perfect, mersi inca odata
Aceasta postare a fost editata de ikarus: 11 December 2006 - 10:10 PM
Postat 11 December 2006 - 10:43 PM
Incerc sa intru si imi da acest mesaj:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@cartula.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/1.3.37 Server at cartula.net Port 80
Postat 12 December 2006 - 06:28 PM
dany, la Dec 11 2006, 08:40 PM, a spus:
se topeste plasticul ....
si am incercat si cu arcul de la pix ... degeaba
Postat 12 December 2006 - 09:13 PM
nu conteaza ce
dar am facut a doua oara cum mi-ati zis :
am facut o gaura cu burghiul (cu compasu ia prea mult) an incalzit plasticul si a mers ... PERFECT ... sunteti pur si simplu ingeniosi!! =) si ce fain o iesiiit ! clar ca sticla si perfect pt trenul meu de aterizare (im happy)
dar apare o problema ... cum il lipesc ? cu lipici Revell nu merge ca se tulbure plasticul (am patit-o de multe ori la cupole)... cu prenadez sau poxipol iar nu merge deoarece nu se mai vede folia de aluminiu.
are cineva vreo idee mai buna ?
Postat 13 December 2006 - 08:16 AM
Pictezi oglinda farului cu argintiu, si dupa ce se ususca aplici un strop de rasina epoxy Bison transparenta...iese o sticla de far de numa numa...vezi poza
Cu lacul nu-ti bate capul ca o sa ai ce face cu el clar numai ca de asta de apa nici eu nu am auzit... poate dai detalii
La lipit cupole, dupa ce ai facut baie cupolei in Future, o poti lipi cu Cianoacrilat - superglue - aplicat foarte fin, altfel nu, ca si asta o ataca, si chiar destul de serios...Sau clasicul...ARACET!! In conditiile in care nu o sa tragi de cupola aia zilnic...merge, sta la locul ei...
Sper ca ti-am foist cu ceva de folos
Aceasta postare a fost editata de Flyboy: 13 December 2006 - 08:17 AM
Postat 13 December 2006 - 08:44 AM
Citeaza
you gotta be kidding me
Mai in kiding, mai in serios, modelismul cere banuti si nu ofera decit satisfactie!
Postat 15 December 2006 - 09:08 PM
S-ar putea sa primesc camera deabia saptamana viitoare dar ma indoiesc :/
http://cartula.net/modules/xcgal/displayim...=4943&pos=-4943
Postat 17 December 2006 - 10:03 PM
ete aicea
avionul cosmar...
... Eu atat pot sa va spun sa nu cumparati nici odata, in viata voastra de machetishti,
machete de la MiniHobby Models !!! Pur si simplu va scoate peri albi !
In momentul de fata am pierdut peste 50% din decalurile lipite... :evil:
ayway, here are some beauty shots, las ca voi mai posta eu poze cu detalii & stuff
si ce zice lumea =) va place ???? este munca mea de aproape o luna !!! (trei saptamani+4 zile)
Aceasta postare a fost editata de ikarus: 17 December 2006 - 10:08 PM
Postat 17 December 2006 - 10:24 PM