Pagina 1 din 1
ASK-21 1/32 In lucru, Revell
Postat 05 December 2006 - 02:37 AM
O mica avanpremiera... E alb, e lucios, si e MARE. Cam cat un B-17 la 48 are anvergura...
Cel mai greu a fost sa ma hotarasc ce varianta de inmatriculare sa folosesc. Mai am sa-i dau un lac lucios pentru sigilat decal-urile, si sa-l lustruiesc din nou.
Daca vreti un subiect mai 'deosebit', e ideal. De abea astept sa-mi intre pe mana LS8-a care am inteles ca o sa iasa la inceputul lui 2007.
Cel mai greu a fost sa ma hotarasc ce varianta de inmatriculare sa folosesc. Mai am sa-i dau un lac lucios pentru sigilat decal-urile, si sa-l lustruiesc din nou.
Daca vreti un subiect mai 'deosebit', e ideal. De abea astept sa-mi intre pe mana LS8-a care am inteles ca o sa iasa la inceputul lui 2007.
Postat 05 December 2006 - 10:32 AM
PLANORUL prima mea dragoste.
Foarte frumos Gabi, dar fac doar o mica observatie, sau mai bine zis sugestie. Fa-i un suport mai subtire si mai inalt dintr-o sarma mai groasa sau altceva, se va potrivi mai bine cu silueta lui supla.Deasemenea va arata mai frumos pe suport deca il faci cu botul in sus, ma rog chestie de gust. Oricum felicitari!
Foarte frumos Gabi, dar fac doar o mica observatie, sau mai bine zis sugestie. Fa-i un suport mai subtire si mai inalt dintr-o sarma mai groasa sau altceva, se va potrivi mai bine cu silueta lui supla.Deasemenea va arata mai frumos pe suport deca il faci cu botul in sus, ma rog chestie de gust. Oricum felicitari!
Aceasta postare a fost editata de horia: 05 December 2006 - 10:33 AM
Postat 05 December 2006 - 11:06 AM
Oricum, are modificari structurale fata de kit. Planorul are o gaura pentru suport (asa ca pot sa fac suportul oricum), iar aripile sunt detasabile, am bagat niste bare de otel ca sa se poata demonta usor pentru transport.
O sa fac niste poze, ca idee pentru cei care mai vor sa-l faca.
O sa fac niste poze, ca idee pentru cei care mai vor sa-l faca.
Postat 05 December 2006 - 11:49 AM
horia, la Dec 5 2006, 11:32 AM, a spus:
crios, la Dec 5 2006, 09:56 AM, a spus:
neavand personaje mi se pare un pic ilogic sa se "inalte".
in schimb e normal sa o ia in jos nefiind cineva acolo sa-l redreseze
Daca personajele au sarit cu parasuta e normal s-o ia in jos, nu in sus ... cine vrei sa-l mai redreseze?
Bafta!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1