Intilnirea lunii Decembrie
Postat 18 December 2006 - 09:10 PM
Daniel esti foarte amabil si sper sa pot ajunge la macar o intilnire a voastra in Bucuresti. Ce am vazut ca ati facut acolo m-a bucurat si impresionat (nu numai bautura si mincarea :roll: ). Daca va fi sa fie in 20 ian cu atit mai bine. Cit despre cheltuieli, nu-ti face probleme (din punctul meu de vedere), oricum multumesc inca o data. Oricum daca voi reusi , voi da sfoara printre cei din zona, poate reusim sa ne adunam mai multi. Chiar daca la machete - mai putin, la baut si mincat ma cam pricep
Postat 19 December 2006 - 12:07 PM
Spre marele meu regret nu am reusit sa particip la ultima - si din cite am inteles - cea mai reusita dintre intilniri .Asta este... Vazut pozele , inghitit in sec ,venit zgiriat pe...ochi.Ce pot sa mai zic - FELICITARI! Sper sa pot sa particip la cea (cele ?) din Ianuarie. Un mare , foarte mare , multumesc lui Mos Craciun - dragut si atent chiar si cu cei absenti. Multumesc Daniel si voua tuturor pentru organizarea acestor intilniri.
Cu privire la muzeu sunt si eu de acord ca in hobby-ul nostru ajutoarele sunt foarte rare, iar locul este bun.Cum am spus sper sa ne revedem in Ianuarie si sa fim cit mai multi.
SARBATORI FERICITE !
Romeo
Postat 20 December 2006 - 02:33 PM
Nici cu prietenii din Iasi n-am putut sa ma vad. :cry:
Am fost lovit de Varicela. Asa ca pana la anul sunt in carantina la domiciliu. Dar e si o parte buna: am o gramada de timp pentru machete. :hammer:
Postat 20 December 2006 - 03:03 PM
BIROU DE OBIECTE GASITE:
Pana la urma am cules de pe masa si un Fiesler cu schiuri (adus cf etichetei de 109) pe care nu stiu cine la castigat si l-a uitat. De asemena mai am 1 afise, cu un jet, ceva, f-16 poate. Cei care v-ati pierdut/uitat obiectele o sa le gasiti la magazin in Pantelimon daca o sa-mi aduc aminte sa le aduc. Oricum contactati-ma.
Aceasta postare a fost editata de cartula: 20 December 2006 - 03:12 PM
Postat 20 December 2006 - 08:29 PM
In rest, sarbatori fericite si un an nou fericit !
Toate cele bune !
Alex
Aceasta postare a fost editata de AlexGiuglea: 20 December 2006 - 08:30 PM
Postat 20 December 2006 - 11:38 PM
Citeaza
Ps: Vezi ca i-am facut plinul lui 'Babanul! Si mai ai un mos la mine, ti-l dau cand ne vedem!!
Postat 21 December 2006 - 09:18 AM
Abia acum am ajuns si eu in fata calculatorului.
Pot sa spun ca intalnirea a fost super, si ma bucur ca am reusit sa particip la ea. Tombola a fost distractiva, si aproape toata lumea s-a trezit cu cate ceva care sa ii puna la incercare indemanarea si imaginatia.
Cadourile lui Mos Craciun au fost o surpriza foarte placuta, si ii multumesc pe aceasta cale.
Sper ca aceste intalniri sa devina cat mai dese, nu neaparat cu cadouri si tombola, dar cu cat mai multi participanti