Intilnirea lunii Decembrie
Postat 15 December 2006 - 10:39 PM
bob, la Dec 15 2006, 10:27 PM, a spus:
Vreau sa vin si eu la intalnire, dar nu stiu cum sa dau de voi, muzeul am vazut unde este, dar cum ajung la locul (sala) in care sa tine intalnirea?
Poate sa ma indrume cineva?
Toate cele bune!
Bob
Poate sa ma indrume cineva?
Toate cele bune!
Bob
Cei de la poarta it vor explica
rezerva - 0726358144 Pavel
Postat 16 December 2006 - 12:21 AM
Ba, da la paine s-a gandit cineva ?
Incerc eu sa aduc niste paine calda si o sticla de vin.
Mie-mi aduc niste cola ca dupa ce ca n-am ITP-ul facut sa ma mai prinda si cu ceva "volume Citite", sigur pune factorii coshu' pa mine si ma duce la Panda.
Aduc si pentru tombola da' inca n-am gasit ceva total ushkit.
Dane eu sunt la 1/72 - nu conteaza domeniul......Poate inafara de sex :-? .......Aaaaa si de creier.
Nu stiu cum ma-sa dar indata ce se strang mai multi baesi la un loc, "pojgita de civilizatie cade de pe noi ..... Uite-asa" (Toma Caragiu - Operatiunea Monstru) si o dam in chiolhanuri.
Incerc eu sa aduc niste paine calda si o sticla de vin.
Mie-mi aduc niste cola ca dupa ce ca n-am ITP-ul facut sa ma mai prinda si cu ceva "volume Citite", sigur pune factorii coshu' pa mine si ma duce la Panda.
Aduc si pentru tombola da' inca n-am gasit ceva total ushkit.
Dane eu sunt la 1/72 - nu conteaza domeniul......Poate inafara de sex :-? .......Aaaaa si de creier.
Nu stiu cum ma-sa dar indata ce se strang mai multi baesi la un loc, "pojgita de civilizatie cade de pe noi ..... Uite-asa" (Toma Caragiu - Operatiunea Monstru) si o dam in chiolhanuri.