Aeromagazin it's still alive? ce s-a intimplat?
Postat 25 March 2008 - 05:33 PM
De data aceasta, inca una din seria "de bine". Pt. a risipi un pic neincrederea, de fapt fondata, a multora dintre voi,
iata coperta viitorului AM nr. 26.
Va reamintesc, ca sunt doar mesagerul acestor stiri, nicidecum generatorul lor si ca atare influenta mea in acest subiect e minima. Pt. intrebari, sesizari, plangeri, reclamatii --> aeromagazin@clicknet.ro !
Aceasta postare a fost editata de Blue-Max: 25 March 2008 - 05:35 PM
Postat 25 March 2008 - 06:55 PM
Pacat ca a trecut prea multa vreme,chiar si macar pentru "concurenta" care ar fi putut sa o faca Modelismului.Tot ce a aratat pana acum e doar dezinteres vis-a-vis de cititorul roman de profil.
Nu tin partea nimanui,insa din fericire, (cel putin pentru unii din noi)D-nul Craciunoiu a aratat ca "desi a trecut la sosetele de matase ale capitalistului" a stiut cum sa subziste pe piata .Aeromagazin,din pacate nu.
Ghilimelele sunt din Aeromagazin,vezi disputa aparuta cu ocazia lansarii suplimentului legat de aviatia romana.
Urmeaza sa vedem daca pretul i-si va justifica ceeea ce o sa apara in revista , "Modelism-ul" nefacand exeptie in aceasta privinta.
Scuze pentru dizertatia prea lunga !
Postat 25 March 2008 - 07:02 PM
Postat 26 March 2008 - 02:35 PM
Postat 26 March 2008 - 03:37 PM
Razeer, la 26 Mar 2008, 14:35, a spus:
Coperta nu este un pic "aranjata", ci e de-a dreptul "puternic" aranjata. Banuiesc ca de TLM.
Toate copertile de pana acum ale AM (sper sa nu ma insel) nu au continut poze, ci desene, adica grafica.
Postat 26 March 2008 - 05:55 PM
nu esti cumva si pe aviatia.ro sub numele de Zan? no offence, dar nu cred ca e o conspiratie de razboi rece aici...
[Toate copertile de pana acum ale AM (sper sa nu ma insel) nu au continut poze, ci desene, adica grafica.]
asa este
eu abia astept sa reapara revista ca am oftat multa vreme dupa ea
numa bine la toti
Aceasta postare a fost editata de virusu: 26 March 2008 - 05:55 PM
Postat 26 March 2008 - 11:07 PM
Oare chiar asa de importanta e revista asta ca sa se oboseasca cineva sa faca fake-uri dupa ea.
daca ar fi fost vorba de o coperta cu Gutza mangaind tandru bulanul lui A de vito mai ziceam.....
Postat 17 April 2008 - 01:16 AM
Aici http://airclub.rdsnet.ro/ la "Noutati editoriale" era aproape sa treaca nevazuta ochilor mei aparitia: http://www.airclub.rdsnet.ro/modules/galle...agazin_2008_net
(stiu ca a mai pus si Blue-Max coperta)
Sa inteleg ca ar cam trebui sa o gasim prin chioscuri daca e la "Noutati editoriale"?
Pana una alta...sa traiasca!
Aceasta postare a fost editata de Bazu: 17 April 2008 - 01:20 AM