Pagina 1 din 1
Cont inactiv
#6 Guest =Guest_Tibi=
Postat 29 January 2007 - 05:21 PM
Viper, mersi de raspuns, dar eu nu am cont de yahoo (adica am dar nu-l folosesc pt inregistrare, am cont pe rdslink. Am postat pt inregistrare de la ora 9, azi dimineata si netul meu merge beton! Mai astept? Cartula imi va da in curand mesajul pentru inregistrare? :-x
Tibi
Tibi
Postat 29 January 2007 - 05:49 PM
Pai mesajul n-a ajuns din cauza ca serverul de mail de la RDS nu s-a inteles cu server-ul de mail al provider-ului de hosting. In rest, sunt convins ca in general iti functioneaza bine mail-ul...
Utie partea interesanta a erorii:
Utie partea interesanta a erorii:
This message was created automatically by mail delivery software. A message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed: *****************@rdslink.ro SMTP error from remote mail server after RCPT TO:<*************@rdslink.ro>: host mta3.rdslink.ro [193.231.236.113]: 553 Exploitable Server See: http://www.sorbs.net/lookup.shtml?70.85.42.68 ------ This is a copy of the message, including all the headers. ------ <message follows>
Postat 24 January 2008 - 07:03 PM
Magic4Ce, la 24 Jan 2008, 16:03, a spus:
in principiu nu vreau sa-mi fac cont caci nu am nevoie decat de un sfat:
ce sa aleg dintre tamiya si italeri (e vorba de un bmw r75 cu atas produs de doua firme diferite)
multumesc anticipat
Andrei Stroescu
ce sa aleg dintre tamiya si italeri (e vorba de un bmw r75 cu atas produs de doua firme diferite)
multumesc anticipat
Andrei Stroescu
General vorbind, Tamiya bate Italeri. Ceea ce nu inseamna ca unele kituri timpurii de Tamiya nu pot fi mai slabe decat kituri actuale de la Italeri. Nu cunosc BMW R75 de la cele doua firme.
Mai uita-te pe net dupa recenzii .....
Postat 25 January 2008 - 11:00 AM
Magic4Ce, la 24 Jan 2008, 16:03, a spus:
in principiu nu vreau sa-mi fac cont caci nu am nevoie decat de un sfat:
multumesc anticipat
Andrei Stroescu
multumesc anticipat
Andrei Stroescu
Departe de a fi perfecate ... ambele. Departe de a reusi sa faci din ambele combinate unul perfect.
La oricare dintre ele mai ai de facut cate ceva.
Daca nu vrei sa iasa ca in "poze" atunci poti alege pe oricare dintre ele.
Ambele sunt kituri decente pe care, fara multe pretentii de detalii, le poti tratata ca din cutie.
Bafta!
Postat 07 February 2010 - 11:06 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1