Sontic, sonatic in lumea AFV
Postat 21 November 2006 - 12:31 PM
Stiu ca asa suna ce am cerut eu.
In ceea ce priveste variantele expuse de tine, eu merg pe a doua.
O sa il spal diseara si mai incerc odata. Probabil ca tot cu tempera, ca se ia mai usor
Alternativa de ZnO cum vi se pare???
Stiu ca e urat, dar am incercat si eu nu? Si astfel mi-am obtinut si raspunsurile pe care le vroiam.
Va multumesc tuturor.
Postat 21 November 2006 - 08:33 PM
Postat 21 November 2006 - 08:37 PM
Postat 22 November 2006 - 12:26 AM
am vopsit-o cu alb cu presiune scazuta si diluat ca naiba, si dupe m-am jucat cu un bat d eurechi inmuiat in diluant...
Ca idee de "war weary" mie mi se pare cat de cat OK.
Astept totusi feedback
Postat 22 November 2006 - 01:31 AM
Dupa ce fac si treaba asta, cred ca o sa ii dau un lac mat si o sa ma apuc de weathering si alte alea.
Pana atunci...more pics
Ca de obicei, va rog frumos sa mai veniti cu sugestii
Postat 22 November 2006 - 09:23 AM
- pare mai bine decit data trecuta
- nu ai folosit strat de separare, asa ca s-a sters si vopseaua de dedesubt
- stersaturile sunt prea "ordonate", vezi in poza a sasea, partea stinga, de exemplu.
- sfat: incearaca sa vezi cit mai multe fotografii cu astfel de camuflaje, chiar si de machete, asa iti faci o parere cit mai concreta despre "ce si cum"
Parerea mea!
Postat 22 November 2006 - 10:08 AM
Z-mare, la Nov 22 2006, 09:23 AM, a spus:
- stersaturile sunt prea "ordonate", vezi in poza a sasea, partea stinga, de exemplu.
Pai nu am pus strat de separare pentru ca daca amestec albul cu verdele de dedesubt o sa iasa genul ala de efect in care se mai vede verdele de dedesubtul albului care se ia. O sa mai perfectionez putin.
Stiu ca apar ca naiba de ordonate acele pete, dar dupa ce o sa intervin cu ceva rugina, noroi si funingine cred ca o sa se mai estompeze simetria asta, plus ca intentionez sa il si pudrez cu ceva zapada pe la colturi si in zonele de reces.
Postat 22 November 2006 - 02:34 PM
Citeaza
Postat 22 November 2006 - 03:44 PM
Ai uzat foarte mult niste zone care nu se prea uzeaza, si ai lasat in pace zone de uzura mare.
In plus, uzurile sunt nerealiste prin directia lor: in fata orizontale si cam putine? Iar spatele, care saracul nu prea are contact cu ceva care sa-l uzeze, e cel mai uzat din tot tancul...
In fine, vorba de mai sus. Ia niste poze cu tancuri camuflate de iarna, si studiaza-le bine pe toate partile, inainte sa te apuci.
Postat 22 November 2006 - 07:57 PM
Postat 28 November 2006 - 01:39 AM
E primul tanc pe care il fac si sper sa mai am chef si de altele, nu de altceva dar am cumparat o droaie in ultima vreme, poate imi mai dau drumul la maini...
Deci ceva poze, si puteti sa dati si cu tunul, o sa va ascult, o sa bag la cap pentru alea viitoare, dar la asta nu mai umblu ca m-a facut de boala copiilor
Deci din fata nu pare fioros..
dar de deasupra se vede afumatura ...
asta a mers mult cu spatele prin boscheti, de aici uzura orizontala
si pe stanga...
si pe dreapta...
uite asa se joaca....tata!!!
Apropos, cand mi-or veni rujurile de la Tamiya o sa ii mai incarc galetii si senilele cu ceva noroi, si cred ca o sa dau si pe bot intre carligele de remorcare.
De la mine am pus numai lentila la farul din fata...si as mai pune ceva infanterie, dar mai stau sa imi treaca nervii!!!
DECI, stimati confrati...la arme :hammer: dati fara mila
Aceasta postare a fost editata de Flyboy: 28 November 2006 - 01:42 AM