Aveam banuiala ca ICM-ul v-a scumpi figurinele dupa ce vor vedea muschetarii lui crios, acu' parca vad ca scumpeste si Andrea......
Vreti stabilitate? Mergeti (numai) pe mana lu' alexie
Aveam banuiala ca ICM-ul v-a scumpi figurinele dupa ce vor vedea muschetarii lui crios, acu' parca vad ca scumpeste si Andrea......
Vreti stabilitate? Mergeti (numai) pe mana lu' alexie
Multumesc. Cred ca la competitii cam greu sa particip. Necesita timp liber si efort financiar. Poate cind ma fac mai mare. Deocamdata doar la competitii virtuale..
Aceasta postare a fost editata de alguhan: 19 November 2006 - 04:53 PM
Alguhan...Ce ne faci frate?
Noroc cu tutorialele care ne pacalesc sa credem ca odata si odata tot ajungem si noi acolo...
Cred ca e cea mai buna figurina a ta de pana acuma. E drept ca si sculptura figurinei originale e desavarsita.
Tine-o tot asa!
Pe 15 a fost ultima zi in care s-au putut vota preferintele in concrsul lunar de figurine aferent lunii noiembrie.
Castigator mai mult decat detasat : Ultimul Daimyo al lui Alguhan a carei evolutie am putut s-o urmarim aici pe forum.
Multumesc Cristi.
De acum incolo mai pot sa particip la competitiile respective dar castigatul premiilor nu va fi posibil. Pentru ca m-au ales "news editor" ul siteului HFM. Si "staff"ul de acolo este exclus din premii. Asa ca premiul care vine de la daimyo va fi primul si ultimul premiu pentru mine. Cel putin de la competitiile care au loc la HFM..