albumul meu!
Postat 12 October 2007 - 06:22 PM
Blue-Max, la Oct 12 2007, 05:18 PM, a spus:
horia, la Oct 12 2007, 06:30 PM, a spus:
in sfarsit a mea
Frumoasa poza ! Deduc ca esti bucuros c-o ai !!
Ceva detalii de cine-i in ea ?! Ce pitoresc e tipul cu basca din atas !
intr-adevar ma bucur fiindca de mai mult de un an incerc sa devin proprietarul ei. fostul ei proprietar e pasionat de motociclete, si a fost cam greu pana am cazut la pace.
cel din dreapta pare a fii Nae Iliescu-Mitraliera, dar s-ar putea sa ma insel.
in continuare o poza cu accidentul in care si-a pierdut viata Craiu
Postat 30 October 2007 - 10:03 AM
Cumnatu' si parasutele
Detaliere
In sprijinul discutiilor
Detaliere
In sprijinul discutiilor
Aceasta postare a fost editata de alexie: 30 October 2007 - 10:05 AM
Postat 10 November 2007 - 09:13 PM
horia, la 9 Nov 2007, 20:07, a spus:
ai cumva originalul? stii unde a fost facuta, ca dupa hangar nu pare a fii facuta in Romania?
din pacate nu am originalul, ca ar fi excelent...poaza asta alaturi de inca 4 le-am luat de la un tip din america, le avea share-uite pe DC strong, timp sa ai ca numai comori nu gasesti acolo.
Postat 16 November 2007 - 02:30 PM
una din cele mai faine poze pe care le am, de curand am intart in posesia ei.
Fotografia de mai jos este facuta pe 16 octombrie 1936 in timpul pregatiri pentru raidul Paris-Saigon, raid care nu a mai fost parcurs pan la urma. Mai multe date despre acest raid al lui Bazu si despre avion, un Caudron, gasiti in numarul din Aeromagazin dedicat lui.
P.S. de ce cand dau reply imi apare impreune cu postul precedent si nu separat, pozele astea trebuiau sa para separat.
Fotografia de mai jos este facuta pe 16 octombrie 1936 in timpul pregatiri pentru raidul Paris-Saigon, raid care nu a mai fost parcurs pan la urma. Mai multe date despre acest raid al lui Bazu si despre avion, un Caudron, gasiti in numarul din Aeromagazin dedicat lui.
P.S. de ce cand dau reply imi apare impreune cu postul precedent si nu separat, pozele astea trebuiau sa para separat.
Aceasta postare a fost editata de horia: 16 November 2007 - 02:32 PM
- ← Comemorarea a 100 de ani de la accidentul lui Vlaicu
- Documentatie - reviste si carti
- 1 aug. 1943 - 70 ani de la TIDAL WAVE →