Pagina 1 din 1
Klemm Kl-35D
Postat 14 November 2023 - 01:07 PM
Acum cateva luni am achizitionat kitul Klemm-ului Kl-35D la 1/72 de la AZ Model (referinta AZ 7505). Dupa ceva cautari prin documente si pe net, am gasit 3 poze alb-negru cu Klemm-ul care a apartinut regelui Mihai. M-am gandit, fara mari prententii, sa-l fac ca pe YR-TIM (vezi poza atasata). Pe acest avion, figureaza ca regele, a invatat sa piloteze avandu-l ca instructor pe Traian Udriski (se pare ca T-ul de la TIM este initiala de la Traian). Bineinteles, dificultatea este in a determina adevaratele culori. Cu riscul sa nu fie corecte si fara nici-o pretentie, va las sa apreciati ce a iesit.
Postat 15 November 2023 - 04:46 PM
si mie imi place ce-a ieshit ... o macheta mica, curat construita ... pe un subiect asha mai de nisha. good job!
o intrebare - a scapat ceva oliv peste bleu pe sub banda de mascare? si daca da ... nu merge reparat?
o sugestie - wash-ul maro mi se pare ca nu e chiar ce trebuie. adica e prea maro / roscat, astfel incat pare sa sugereze rugina, cand ar trebui sa reprezinte umbre sau acumulari de mizerie in depresiuni.
spor!
o intrebare - a scapat ceva oliv peste bleu pe sub banda de mascare? si daca da ... nu merge reparat?
o sugestie - wash-ul maro mi se pare ca nu e chiar ce trebuie. adica e prea maro / roscat, astfel incat pare sa sugereze rugina, cand ar trebui sa reprezinte umbre sau acumulari de mizerie in depresiuni.
spor!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1