Salutare !
Nu am mai postat de mult aici, nu prea am avut timp...Asta nu īnseamnă īnsă că nu am mai lucrat.
Suficient cīt să pot declara terminat Măgărușul .
Deci , Polikarpov I-16 Type28, s/n 2821395 , nr. 51 alb, 72 SAP ( Smeșannīi Aviaționnīi Polk - Regiment Mixt de aviație), Forța Aeriană a Flotei Nordului , dublu Erou al UniuniiSovietice Lt. Boris Feoktistovici Safonov , vara anului 1941, baza aeriană Vaenga, zona Murmansk.
Am mai scrăciuit/adăugat cīte ceva , elemente caracteristice Type28 ( colimator PAK-1M , țevile de evacuare a link-urilor tuburilor trase de sub țevile tunurilor SVAK)
Asamblarea trenurilor de aterizare a fost destul de migăloasă, dar potrivirea nu a fost rea deloc.
Acest avion , īn particular , nu avea nici camera din spatele pilotului ( nici măcar suportul ei !! ) și nici antena radio ( evident, nu avea radio...).
Deasemeni , nu este menționat nicăieri că ar fi avut lansatoare de rachete subalare. Dealtfel , seria avionului asta ar induca , faptul că NU are șine pentru rachete .
La aparatele care aveau așa ceva din fabricație , seria era de tipul 28P21xxx) .
Per total , un kit simpatic, oarecum solicitant, dar mi-a plăcut să-l lucrez.
LA MULȚI ANI dragi prieteni , să dea Domnul un an nou mai bun ca acesta, și sănătoși să fim cu toții !!
Aceasta postare a fost editata de dakian67: 31 December 2023 - 01:33 PM