Dilema mea.
Pe aripă crucea este mai mică decât pe fuzelaj?
Mie așa îmi pare. Mai târziu, când pe Nr.2 apare dunga mai lată pro-axă pe fuzelaj și pe aripă pare că Crucea are dimensiunea la fel ca cea de pe fuzelaj.
Probabil o să aplic crucea decal care este de dimensiunea celei de pe fuzelaj, deși inițial pare că acolo a fost o cruce mai mică...
Hurricane ARR 1/48 HobbyBoss - o interpretare
Postat 27 November 2023 - 03:49 PM
Lucrând după singura poză cunoscută cu varianta pe care vreau eu să o fac, îmi stă pe cap o chestie...la incastrarea aripii pare că acolo sunt două panouri revopsite. Cel mai probabil acolo s-au folosit culori apropiate nuanțelor camuflajului, verde și maro/bej.
Am vopsit și eu partea din față în verde și apoi am făcut un weathering, iar panoul dintre bordul de fugă cred că trebuie o nuanță ușor mai deschisă.
Am vopsit și o dungă pe aripă de probă....și tot cu galben vârful aripii pe intrados.
Am vopsit și eu partea din față în verde și apoi am făcut un weathering, iar panoul dintre bordul de fugă cred că trebuie o nuanță ușor mai deschisă.
Am vopsit și o dungă pe aripă de probă....și tot cu galben vârful aripii pe intrados.