Citeaza
La ARO a fost un american, John Perez care detinea Cross Lander.
A fost teroristul acela Vitalie Usturoi
(...) " Unul dintre cele mai gaunoase contracte pe care le-a inregistrat uzina din Campulung a fost exportul a 3.000 de autovehicule in spatiul fostei URSS si in Orientul apropiat intre anii 1992 si 1993. O firma dubioasa, Valeologia Chisinau, condusa de un fost ofiter de informatii sovietic, Vitalie Usturoi, a contractat ilegal un credit de la Bancorex motivand achizitionarea de masini ARO, pe care insa "a uitat" sa le plateasca.
Un dublu tun dat statului roman - pe de-o parte Uzinei ARO, care nu si-a incasat banii pe masini si pe de alta parte Bancii de comert exterior, care nu si-a recuperat creditul. Un prejudiciu ingropat de autoritatile din acea vreme." (...)
A fost o razbunare , ziceam , fiindca sovieticii ne-au impus ca nu avem voie sa construim masini de teren , iar ceasca i-ar fi sfidat in acest fel .
Americanul a mai suflat praful de pe toba .
Citeaza
Belgianul Christian Heinzmann, director general al Tarom din noiembrie 2012 ?
Nu cunosc , am sa ma documentez , dar daca e unul din aceia precum austriacul lui Dancu care a castigat licitatia in fata unei firme romanesti pentru a efectua lucrari de amenajare a bazei NATO , atunci ar fi "pe sistem "( firma austriaca avand la conducere un agent rus , fost kgb-ist ... si firma lui trebuia sa efectueze lucrarile de infrastructura la baza NATO ... adica nu e superb ?)
Eu stiu de amante , nepotisme cumetrii , impostori si habarnisti , care capusau institutia , la fel ca la spitale , cf , hidroelectrica (parca ) , tv ,,, etc. oriunde pot obtine control de la stat .
Aceasta postare a fost editata de dany: 07 August 2023 - 10:11 PM