Pagina 1 din 1
Din nou problema validarii
Postat 23 May 2023 - 02:07 AM
Buna dimineatza/buna ziua drag echipa care administreaza forumul se pare ca nu am primit nici o validare a contului meu prin email desi am trimis de vreo 3 ori revalidarea,si doar aici pot sa postez.Nu stiu ce se intimpla si de ce, dar sper sa rezolvati problema curind!!!
Nmai bine,AN
Nmai bine,AN
Postat 24 May 2023 - 08:31 AM
Shiplover, la 23 May 2023 - 02:07 AM, a spus:
Buna dimineatza/buna ziua drag echipa care administreaza forumul se pare ca nu am primit nici o validare a contului meu prin email desi am trimis de vreo 3 ori revalidarea,si doar aici pot sa postez.Nu stiu ce se intimpla si de ce, dar sper sa rezolvati problema curind!!!
Nmai bine,AN
Nmai bine,AN
Va multumesc domnule Z Mare dar din pacate pe email nu am primit inca nici o notificare de validare a inscrierii si situatia a ramas la fel.Numai bine, cu respect,AN shiplover.
Postat 27 May 2023 - 06:40 AM
Shiplover, la 25 May 2023 - 07:10 AM, a spus:
Va multumesc si superb citatul lui Plesu,mult respect!!!
Am retrimis validarea, din pacate fara nici un rezultat; nu stiu cum se face ca desi emailul meu a fost scris corect, (am crezut ca am fact o greseala la inregistrare) nu am primit nici un link pina acum(nici in spam folder evident).Curios.Numai bine, week-end placut!!!
Postat 28 May 2023 - 07:16 AM
Z-mare, la 27 May 2023 - 07:35 AM, a spus:
Imi pare rau, aici doar adminul poate rezolva. Probabil e o treaba ce cere niscai timp.
Va multumesc,e chiar hilar ca desi am retrimis validarea de mai multe ori nu am primit nici un link iar emailul e activ, nu e nici o problema cu el.Deci multa rabdare,sper ca admin. va remedia; o sa incerc inca odata dealtfel.
Numai bine, duminic placuta!!!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1