Salut!
Stiu ca e o sansa la un milion, dar... are cineva un Buffalo de la Special Hobby, la 72?
Orice varianta e ok, dar as prefera unul cu bot lung:
Pagina 1 din 1
Caut un Buffalo de la Special Hobby 1/72
Postat 10 February 2023 - 05:20 PM
Nu am, dar stii ca Buffalo-ul SH se construieste cu ceva chin, nu?https://www.britmode...er-buffalo-mki/
Pe de alta parte, versiunea Hasegawa inca se gaseste in cutiile Hobby 2000, cu decaluri Cartograf si masti incluse.
Pe de alta parte, versiunea Hasegawa inca se gaseste in cutiile Hobby 2000, cu decaluri Cartograf si masti incluse.
Postat 13 February 2023 - 08:02 PM
Multumesc man, am facut intre timp rost de el. Nu imi trebuia neaparat sa il si construiesc, imi trebuia pentru rasinutele din cutie.
SH e de fapt Sword care e o copie dupa Hasegawa, din care am peste o duzina,asa ca m-am gandit ca ar merge sa clonez interioarele, rotile si ce bunatati mai gasesc acolo...alta sursa nu as avea iar de scratch in serie, m-am cam saturat.
SH e de fapt Sword care e o copie dupa Hasegawa, din care am peste o duzina,asa ca m-am gandit ca ar merge sa clonez interioarele, rotile si ce bunatati mai gasesc acolo...alta sursa nu as avea iar de scratch in serie, m-am cam saturat.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1