Mi-am făcut autocritica și de dimineață am purces la īndreptarea omisiunilor...
Am montat micile ( mă rog , minusculele ...) transparențe din aripi. Lampa de aterizare ( gen 1x1mmp) a fost și vopsită roșu-galben-verde.
Am demascat ferestra de pe burtă.
Am demascat și admisiile alare.
Am adăugat și mica antenă whip de pe coama fuselajului , uitasem și de ea...
Īn pozele lui 29 se vede că este la locul ei.
Am mai adăugat un strop de Future pe toate lămpile .
Cred că am cam rezolvat, pot să-l declar gata totuși. Dacă cumva voi mai observați ceva , vă rămīn recunoscător dacă mi-o spuneți.
Numai bine dragilor !
Chance-Vought F4U-1A Corsair Tamiya 60752
Postat 21 January 2023 - 12:53 AM
Scuze Dakian , mi-a scapat avionasul acesta .
Arata Foarte Bine ! FELICITARI si din partea mea ! :
Eu zic ca arata foarte ok ca tehnica , in special pe suprafetele drepte , dar cred ca trebuie sa fi un pic atent unde ai anumite adancituri , cum ar fi la esapamente sau la flapsurile de racire de la capota motorului ( de ex.) , fiindca in interior pare sa ramana curat , iar imediat dupa este invechit \ prafuit , Ar trebui ca efectul sa se vada dinspre interior ,mai inchis si apoi mai estompat ..
Inca o data Bravos si sporuri la viitoarele proiectuse !
Arata Foarte Bine ! FELICITARI si din partea mea ! :
Citeaza
Este prima oară cînd whateringul este făcut exclusiv cu prafuri Tamiya. Fără uleiuri.
Eu zic ca arata foarte ok ca tehnica , in special pe suprafetele drepte , dar cred ca trebuie sa fi un pic atent unde ai anumite adancituri , cum ar fi la esapamente sau la flapsurile de racire de la capota motorului ( de ex.) , fiindca in interior pare sa ramana curat , iar imediat dupa este invechit \ prafuit , Ar trebui ca efectul sa se vada dinspre interior ,mai inchis si apoi mai estompat ..
Inca o data Bravos si sporuri la viitoarele proiectuse !
Aceasta postare a fost editata de dany: 21 January 2023 - 01:00 AM
Postat 22 January 2023 - 07:31 PM
Mersi Dani !
Acu' că m-ai făcut atent, m-am holbat ceva mai atent la ce-am produs...La eșapamente e OK, pentru că am folosit și vopsea , și prafuri , și XF19 smoke .
La capota motorului , cam ai dreptate. Cred că nici nu am realizat cum a ieșit. Abia cînd mi-ai atras atenția m-am uitat mai atent. Dar pot corecta lesne. Cu...uleiuri !!
Acu' că m-ai făcut atent, m-am holbat ceva mai atent la ce-am produs...La eșapamente e OK, pentru că am folosit și vopsea , și prafuri , și XF19 smoke .
La capota motorului , cam ai dreptate. Cred că nici nu am realizat cum a ieșit. Abia cînd mi-ai atras atenția m-am uitat mai atent. Dar pot corecta lesne. Cu...uleiuri !!
Aceasta postare a fost editata de dakian67: 22 January 2023 - 07:34 PM