Dar nu Pay-Pal este problema, ci PREȚUL. Este ...enorm. 22$ o foicică minusculă de 10x11cm . Plus taxa poștală , se fac măcar 40$. Nu. Nu am atīția bani de dat pe așa ceva.
Poate să stea și fără.
Și da, m-am hotărīt. Puteți să mă īnjurați, să aruncați cu ouă, dar logo-ul de pe burtă RĂMĪNE la locul lui.
Am făcut o mică modificare, īn sensul că am lărgit puțin deriva , la bază. Am citit undeva că OOB deriva este puțin mai mică, am pus-o și eu pe planurile găsite, și da, era mai mică cu aproape 1mm.
S-a rezolvat cu o fīșie mică de stiren.
Deasemeni , am făcut planeitatea botului, era cam...ondulat ?? Mai ca pișețelul boului, așea...Și din această cauză, nu se așeza motorul drept la locul lui.
Alexelu' , știu că motorul nu este cel mai grozav din curtea școlii. Dar să știți că nici cel mai prost nu este ! Are figurate, după posibilitățile epocii, inclusiv tijele de la cilindri și firul bujiei !! Nici nu le-am observat de la īnceput...
Motoarele de rășină care se găsesc pe piața apropiată nouă sīnt OK ( doar Quickboost, din păcate...Vector sīnt mai mișto, dar nu se găsesc neam ), dar tot trebuie să le scrăciui tijele și firele...
Plus că, dacă aș fi găsit totuși un motor adecvat, aș fi rămas fără capacul lui, muult mai vizibil dealtminteri.
Așa că sper să iasă pasabil doar din vopsit.
Va urma !
Aceasta postare a fost editata de dakian67: 16 September 2022 - 07:21 PM