So ... artwork-ul kitului si upgrade-urile din cutie (fotodecupate pentru cockpit, fotodecupate pentru motor, fotodecupate pentru admisie, pitot din alama, roti din rasina, masti).
Ceva recenzii ipmsdeutschland, hyperscale, kitreviewsonline si ceva info despre original Wiki.
Acuma ce am descoperit io – ingineria e complexa, pe modelul kiturilor astora smechere din ultimii ani. De imbinat, pana la momentul asta (aripi, interior) se imbina la fix … am auzit ca ar fi ceva probleme pe la fuselaj. Vestea mai proasta e ca documentarea a cam derapat-o, adica s-a bazat inclusiv pe niste profile si desene de la Modelarz, in detrimentul surselor originare – asa au aparut niste linii de panou inexistente pe avionul real si s-au omis trimerele la profundoare. Ce nu-mi explic insa este cum kkt au uitat sa reproduca trimerele de la flapsuri, care chiar sunt cat o zi de post si se vad aproape din orice unghi te-ai uita
Anyways … am purces la reparatiuni si la ceva imbunatatiri – mainly trasat linii si nituri, scris ceva capace de vizitare care si astea au scapat la controlul de calitate, niste folie abs pe unde s-a necesitat. A doua veste proasta e ca plasticul din care e facut kitul e … nici nu stiu cum sa-l descriu – voiam sa zic casant, da’ e ceva ce n-am mai vazut: atunci cand vin cu rotitza sau cu scriber-ul, parca se exfoliaza de la presiune … apar sub suprafata ca un fel de bule, care nu se desfac, da’ e clar ca ceva se intampla acolo … vedem pe parcurs cum evolueaza.
Atata am apucat, adica aripele. La fuselaj e de umblat si acolo, dar numai dupa ce va fi inchis, iar pana acolo mai e destul.
Spor!
Aceasta postare a fost editata de alexelu_marinelu: 19 June 2022 - 02:13 AM