eu ma intreb cand or disparea trolii de la vashington. Oricum sper sa iasa ceva din negocieri si sa se opreasca razboiul asta de rahat, macar sa nu mai moara oameni nevinovati, in mod special copii. Nimeni nu a remarcat schimbarea de ton la zelenschi? Destul de agresiv la adresa nato. E clar ca treaba a stat cam asa: tu ia-te la tranta cu vecinii tai rusii ca noi o sa venim si o sa va salvam. Rezultatu': nu mai vine nato. Promisiunile de la vashington...
Oricum pedeapsa pentru ucraineni va fi intrarea in euro - aleluia suveranitate si independenta - pe care oricum nu prea o mai aveau.
Cat despre rusii care pleaca din Rusia nu stiu ce sa zic. Eu vazui chiar ieri la stiri o coloana destul de mare de masini prin Moscova care a marsaluit in sprijinul razboiului din Ucraina - toti aveau pictat pe masini un Z mare cu alb. de asta ma intreb cand or disparea trolii de pretutindeni. Oricum s-a vazut la noi, cu benzina - panica tot de la troli s-a tras dar nu trolii din Rusia. Primii care au majorat nejustificat pretul la pompa au fost cei de la benzinariile MOL. Astia parca-s austrieci? Ma intreb daca-i v-a sanctiona cineva.
De ce s-a dus premierul israelian la zelinschi? pai sa discute ca de la evreu la evreu. Cred ca nu are rost sa discutam despre relatiile dintre zelinschi si biden (fisu lu' biden) - astea sigur tot de la troli vin
Si asta cu laboratoarele americane din ucraina tot de la troli
Americanii nu au laboratoare d'alea. Nu au, nu au avut si nici nu vor avea vre-o data. Ei nu se tin de chestii d'astea. Doar oamenii rai dupe planeta asta se tin de d'astea. Americanii doar ne salveaza. Ei salveaza pe toata lumea si vrea binele planetei. Dar s-ar putea sa cam dam de dracu de atata bine, cat de curand.