Z-mare , hai, te rog mai fa si tu vreo macheta , ca zau mi-e dor de lucrarile tale .
Citeaza
Rusia s-a simtit tradata si umilita.
... Tocmai de asta ...
Rusia a pierdut Razboiul Rece , cu repercursiunie care trebuiau sa se fie A scapat foarte usor , avand in vedere ca in Germania , dupa WW 2 , se gandisera sa o niveleze si sa planteze cartofi .
Dar pune tu o poza cu un rus fortat sa asculte rock ,sa bea Coca-Cola sau sa conduca un VW la mall pentru a suporta un film american , dupa cum il " manipuleaza " occidentul si-ti pun si eu o poza cu vreun fruntas taran , sau preot sau profesor sau vreun fauritor al Unirii roman torturat pana la nebunie , intr-o inchisoare comunista .. ( fiindca nu-i omorau pe loc ,cum faceau germanii cu evreii)
Sint poze , ca trebuiau sa ateste nenorocitii ca si-au facut planul cu sarguinta si daruire . In primele fotografii apare omul proaspat adus , in zeghe , pastrand inca urmele unei civilizatii . Apoi din timpul torturii batut ,, iar cele cu adevarat sinistre erau ultimele . unde victima luptei de clasa nu mai pastra nimic uman ... cu ochii sticlind de nebunie ,cu pometii iesiti inafara ,cu un ranjet intr-o parte .dar cel mai greu de suportat era ca se putea citi ca nu mai e constient cine ( ce ) e .. daca doresti am sa caut si-ti pun .
Asadar nu cred ca se compara drama prin care au trecut tarile din fostul lagar sovietic cu metehnele lumii libere , iar sa le plangem de mila rusilor ca au pierdut Razboiul Rece sau ca au fost nedreptatiti mi se pare deplasat, cand absolut toate tarile de sub tutela lor luptau sa se elibereze de ei .
Ursu a cazut din propria sa impotenta si acesta consider ca afost singurul lucru bun al acelui regim . ... Acum ca sint unii pe la ei frustrati sau inadaptabili sau cu sindrom Stockholm ... ce sa fac ...
Si putler vrea acum sa reinvie acel monstru , dar nu pentru el si oligarhii lui , ci pentru ceilalti ( cum spunea leana : " ce mai vor viermii astia ! " ) .
Citeaza
Nu vedem decit niste demonstratii amarite, cu citeva sute de oameni (cind cu legea 13, la noi s-au strins peste 10 mii de oameni!), cu imagini cum politistii aresteaza pe cei cativa demonstranti.
Nu ti se pare ca draknea incerca sa semene cu " izbavitorul poparelor " de " mizeria decadenta " a lumii libere .aka putler " za ol maigty " ... Parca vedem aceleasi caraceristici . Si uite acum , dupa ce i-au belit mustatza ... parca nici nu a existat , sa risipit ca un duh rau .
Revenind la subiect .
E Rusia lui putler . 15 ani de inchisoare , fara perspectiva unui viitor sau slujba decenta , daca au " dunga rosie " in buletin , iar daca continua zboara pe geam .. . Tinerii aceia care protesteaza sint chiar curajosi ... asa cum erau si ai nostri dizidenti de prin 87-88-89 ... Ai uitat cum era ?
Citeaza
Numai ucrainenii doboara aviona, rusii nu? Numai ucrainenii distrug tancuri, rusii nu? Din ce vad la tv, inteleg ca rusii nu fac altceva decit sa dezerteze (oare?) si sa darime case si blocuri!
Da , cam asa e ... S-ar putea sa o muste rau de data asta armata rusa .Dupa mine , asta e rezultatul propagandei lor de ani ,combinata cu regimul autoritar si incompetent plus ca nu si-au facut temele in ce priveste cu adevarat Ucraina si istoria ei , bazandu-se pe un trecut relativ recent in care au convietuit alaturi intr-o intelegere destul de buna .
. A fost un episod prin Africa , mai demult , cand si-au luat-o wagnerii rau de tot si de pe atunci mi sa parut ca nu e treaba oabla cu armata lor .
Acum , in Ucraina , a fost si falsa impresie ca ucrainenii sau cel putin rusofonii ai sustin . Daca nu-i considerau de-ai lor , ar fi facut ce stiau mai bine . I-ar fi tocat cu artileria si aviatia ,indiscriminatoriu si apoi intrau " lacustele" .Aici s-au trezit fara sprijin si resurse intr-0 tara pe care nu o cunosc , cu o populatie ostila determinata sa se apere pana la moarte Si antrenata la un nivel superior ..
Apropos , am auzit ca acum vor sa aduca sirieni , dupa ce si-au luat-o cecenii in freza ... Pai nu se agita putler ca e apartorul crestinismului ortodox ( A treia Roma , + Constantinopole ) ... ?
Daca doresti imagini de la ei ,pot sa-ti pun , dar sint in mare parte din teritoriile prietene , cu donbaseni , si fara mult " ecsan " . Locuitori care povestesc cat de greu le-a fost in cei 8 ani de razboi , convoaie cu ajutoare , blindate cu marcajul acela verde , specific rebelilor .
Citeaza
P.S. Sper sa nu ma trimiteti in Koreea!
Stai flexat , Z
... e democratie (inca) pe aici , nu " denazificare" . Dreptul la opinie face parte din privilegiile pe care le-am dobandit dupa 89 .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Inca ceva. Mie imi place sa urmaresc ( de demult ) cativa tineri rusi care posteaza pe YT ca > NFKRZ
https://www.youtube....h?v=NFcmAkoHD1Q
sau
Natasha's Adventures
https://www.youtube...._wb7yImaJRQ&t=6
... si altii , ( legatura cu arta sau arhitectura si ceva ong-uri civice ) dar nu mai pun linkuri , fiindca nu stiu cat interes ar avea ,. Asta pentru a va sugera sau ruga sa nu mai consumati , daca e posibil atata TV , mai ales canalele romanesti .. fiindca nu cred ca veti fi foarte castigati de acolo . Eu unul mai urmaresc doar o emisiune , pe Digi , cea cu CTP si niste baieti de la B1 , cred ca "BUNA, ROMANIA! "se numeste .
Aceasta postare a fost editata de dany: 08 March 2022 - 05:35 AM