Lucrarile mele 1/72
Postat 03 October 2021 - 07:00 PM
Ar fi fost și mai frumos dacă ne arătai cockpiturile , mai ales că le-ai scrăciuit !
21 are un aer agresiv și elegant, un avion care arată foarte bine și acum , la atîtea decenii de cînd a intrat în serviciu.
Numai bine !
Aceasta postare a fost editata de dakian67: 03 October 2021 - 07:03 PM
Postat 03 October 2021 - 07:31 PM
dakian67, la 03 October 2021 - 07:00 PM, a spus:
Ar fi fost și mai frumos dacă ne arătai cockpiturile , mai ales că le-ai scrăciuit !
21 are un aer agresiv și elegant, un avion care arată foarte bine și acum , la atītea decenii de cīnd a intrat īn serviciu.
Numai bine !
Salut.am uitat sa fac poze cu cockpit ul.in general doar Hud ul si tabloul de bord au fost modificate.fac poze si le pun.adica le pune Romi ca pe mine m a lasat tehnica moderna.multumesc pt aprecieri la amandoi
Postat 04 October 2021 - 04:41 PM
spre rusinea mea, nici macar n-am auzit de RV astia, iar kiturile par bijuterii - rar am vazut asha inghesuiala de nituri pe vreo macheta. si par si foarte finutz gravate.
intrebare - roatele cum intra la locul lor? pivoteaza cumva? ca pare ca n-au nicio sansa altfel sa incapa in calele alea inguste.
alta intrebare - incarcatura ceva ii pui?
Postat 04 October 2021 - 05:05 PM
alexelu_marinelu, la 04 October 2021 - 04:41 PM, a spus:
spre rusinea mea, nici macar n-am auzit de RV astia, iar kiturile par bijuterii - rar am vazut asha inghesuiala de nituri pe vreo macheta. si par si foarte finutz gravate.
intrebare - roatele cum intra la locul lor? pivoteaza cumva? ca pare ca n-au nicio sansa altfel sa incapa in calele alea inguste.
alta intrebare - incarcatura ceva ii pui?
Mulțumesc.nu prea au profunzime calele alea.in cele două cutii pt Lancer armament sau ceva rezervoare ioc.ciudat celelalte cutii au arsenal complet.kit urile RV sunt Intr adevăr frumoase dar f.greu de asamblat.
Postat 04 October 2021 - 08:35 PM
SorinTanase, la 04 October 2021 - 08:35 PM, a spus:
Scuze vroiam sa zic Dakian
Postat 04 October 2021 - 10:45 PM
Postat 07 October 2021 - 09:33 PM
Cupola ai vopsit-o tu albastră ? Așa este īn realitate ? Recunosc cinstit, nu am văzut niciodată un 21 de aproape...Mint, nu am văzut niciodată vreun avion de luptă de aproape...
Spor să ai !
Postat 07 October 2021 - 09:42 PM
Postat 08 October 2021 - 01:31 PM
de efect drybrush-ul pe care l-ai aplicat, sau daca ti-a iesit doar din wash, e si mai bine :)
ce-as fi facut eu in plus, ar fi fost poate un pic mai multa culoare pe la scaune, centuri, padding (la prima vedere mi-au dat impresia de alb/negru) - chiar daca-s toate gri, as fi mers pe o delimitare (prin contrast) putin mai evidenta (din nuantze, din texturi, din lacuri).
bravos - arata minunat.