Pe barba Profetului. și eu care ziceam că-s masochist, că mă chinui cu toate ciurucurile de kituri, īn loc să le dau naibii la gunoi...Unele din kiturile alea din poze au mai mult superglue decīt plastic
Mă bucur pentru tine că-ți iese, și că te simți mulțumit de procedeu. Eu...īncă nu am curaj să īncerc. Din păcate, ca și cu vopsitul, nu am găsit īncă timp să experimentez, să exersez. Mă perfecționez și capăt experiență cu fiecare model nou pe care-l fac. Poate de aceea durează mult pīnă termin o machetă, īncerc s-o fac bine din prima. Nu mai am loc de "alta", la mine nu există "alta" , nu fac niciodată două avioane la fel. Nu am īn stash două avioane la fel. Dacă-l stric, am rămas fără un anume tip de avion. Și nu am inima și răbdarea să iau alt kit, și să-l fac din nou. Uneori , după ce termin o machetă, īmi dau seama că aș fi putut face altfel, că se mai putea īmbunătăți , fie ca detalii, fie ca vopsire, dar...așa rămīne, altul nu voi mai face niciodată. Și așa nu cred că voi termina vreodată ce mi-am propus, nu cred să trăiesc atīta, deși sper.
Unele īmi ies mai bine , altele mai puțin bine. Asta-i viața, nu poate fi totul perfect.
Īn război au zburat și au luptat peste 400 de tipuri de avioane...Iar eu am făcut abia 30...Mai am īn stash īncă 60. Deci mai e drum lung pīnă departe
Și fără scuze , te rog. Nu poluezi nimic. Fiecare informație nouă , fiecare procedeu nou , fiecare sfat este și va fi īntotdeauna binevenit, atīt de la tine cīt și de la oricare dintre colegii Forumiști. Pentru ASTA este Forumul, pentru comentat, īmpărtășit modul de lucru, oferit sfaturi și idei .Doar pentru cīteva poze la sfīrșitul lucrării...IMHO este suficient Photobucket, Flickr, sau cine mai știe ce alt host...
Mulțumesc și sănătate !