Hai să mai fac și-un englez...Cum deocamdată spațiul de expunere s-a cam limitat, m-am hotărīt tot la un avion de mici dimensiuni, cele mai mari vor fi făcute după upgradarea vitrinei
![:-P](http://www.cartula.ro/forum/public/style_emoticons/default/tongue.gif)
Kitul vă este probabil arhicunoscut, matrița nouă, dar "īmbutelierea" Starter set. Nici nu mai știu dacă l-am cumpărat sau l-am primit...
Nu am să adaug prea multe detalii , cupola este īnchisă, dintr-o bucată, așa că nu se merită mari upgrade-uri interioare, nu se va vedea practic nimic.
Am citit că este un kit OK din punct de vedere al dimensiunilor și formelor, singurul lucru ce deranjează pe unii find liniile de panou cam prea accentuate, caracteristice Airfix.
Sper să nu mă īntind cu el prea mult, este totuși destul de simplu.
Ce nu mi-e foarte clar : varianta de vopsire indicată este obișnuitul Dark green/Dark Earth pe extrados, și SkyS/Night pe intrados. Cu intradosul nu-s tocmai convins...Era SkyS/Night, era white/night, era white/night/silver dope ??
Am văzut īn unele locuri că pe intrados suprafețele īmpīnzite erau silver dope...Nici măcar pe Britmodeller nu am văzut o vopsire unitară. Eu am să-l fac pe X-4561 BQ-J, īnmaricularea din cutie, nu am alte decaluri pentru un Mk.Ia ( aripa cu 8x.303 Browning)
Are cineva informatii suplimentare privind această īnmatriculare ?
Mulțumesc, zi frumoasă !