Citeaza
În consecință, am să mă străduiesc să le scot atunci cît mai lustruite pot.
Scuze , ca trebuie sa te deranjez , iar , Dakian .
Scopul a fost doar sa iti spun cum am vazut eu ca era in realitate , dupa ce m-am documentat de prin fotografii sau filmele epocii si manualele de intretinere . Dar sa sti ca nici eu nu respect asta
DAR , te rog sa faci asa cum iti face tie placere sa lucrezi un model . E cel mai important . Ca altfel , sti cum se spune > Cate bordeie , atatea obiceiuri .
Daca iti place ceva si vrei sa vezi pe modelul tau , retii , daca nu , nu .
Ca si eu asa fac . De exemplu am anumite modele pe care le-am invechit , dar nu le-am facut urme de fum , fiindca mi sa parut ca ar strica sau pierde forma , sau nu m-am decis inca cum sa le fac . Alte modele sint perfect curate , fiindca asa am vrut , altele sint invechite poate chiar mai mult decat ar fi fost in realitate , la fel fiindca asa mi-a placut . Pe unele modele le lmodific de abia se mai recunoaste o particica din plasticul original , pe altele le construiesc asa cum sint in cutie ... La anumite procedee ma inspir din lucrarile altor colegi , pe altele le inventez sau le modific in functie de ceea ce vreau sa sugerez. ... Depinde ce ma atrage la acel model si cum mi-ar placea sa arate la sfarsit .
Fiindca pentru mine fiecare model este aparte si in multe cazuri gasesc avantaje pe care le pot exploata si in inexactitatile lor .In special la modele vechi din anii 70-80 si maniera de lucru specifica acelei perioade .
Succesuri la modelit !
Numai bine !
Aceasta postare a fost editata de dany: 18 August 2021 - 05:53 PM