Citeaza
2% in interesul Romaniei? Eu nu mai cred in povesti cu zane cam de multisor. Nimic din ce se intampla acum cu Romania (UE, NATO, etc) nu e in interesul nostru, asta e gargara. Oameni buni, fara suparare, unde Doamne iarta-ma traiti? Vi se pare ca interesul Romaniei se vede pe undeva? Totul e praf si pulbere, ce Doamne ia-ma vorbiti aici? TOTUL E PRAF SI PULBERE SI IN CADERE LIBERA DE 30 DE ANI, TOTUL (industrie, agricultura, turism, invatamant, institutiile statului, salarii, pensii, atitudinea semenilor nostrii, mare parte din ei au plecat ca, vezi Doamne nu se pot implinii la ei in tara - adica trebuie sa li se dea si vezi Doamne statul nu face nimic pentru ei (dar ei ce dracului au facut si fac pentru tara lor?) - mai spuneti voi ca eu am obosit. Si, sincer, fara suparare dar am obosit si cu toate discutiile astea de pe site. Nu pretind ca detin adevarul absolut dar chiar sa vad numai bine in porcariile astea de UE si NATO? Voi nu ati obosit tot ascultand si crezand propaganda asta neo-marxista?
Hai la Cluuuj !
Acum pe bune , desi e cam scump , mi se pare ok din pct de vedere al calitatii vietii . E clar o ameliorare , daca nu un progres vizibil . Cluj - Oradea - Maramu . se vad beneficiile UE . . Sint si oameni capabili pe aici ( nu ma refer la primari) . ... Banatul pare ca vine din urma , beneficiind de asemenea tot de UE .
... Sper doar ca aceasta relativa stabilizare si chiar inceput de proges ,sa nu atraga mustele la borcanul cu miere ( atata cata e ) ; Am auzit ca alde Udrea a si aparut pe zona de " emobileare" si deja am " flashbackuri " cu terenuri de fotbal in panta , parcuri la naiba -n praznic , bazine de inot si telescaune care nu se pot utiliza , toate la preturi de vreo 10 ori cat face ...
Ori asta nu are legatura cu UE , ci cu " romanasii nostri " .
NATO imi asigura o liniste pe care nu am mai avut-o de mult . Singuri ar fi fost nasol . Eram Ucraina sau in cel mai bun caz Belarus .
Oamenii aceeia nu au plecat din cauza UE , au plecat Spre UE .
Din cauza securistilor nostri de la putere , incapabili sa vada altceva decat propriul lor beneficiu . Ei , la fel ca atunci se cred o clasa superioara , care nu dau socoteala si nu se supun legilor statului . (popor -- " Ce mai vor viermii astia " --vs -- "alesii"" Nu ma legati mai copii ca eu v-am crescut " > Leana )
Habar n-au ceea ce inseamna si implica sa fie in slujba cetateniilor si a statului .De asta sint si salariile si pensiile astfel .
Puterea constituia miza suprema in comunism ,... in lipsa religiei .
„Nihil sine Deo” > ( ... ) Potrivit reprezentanților Casei Regale, această decorație se acordă tuturor persoanelor care au adus un plus valoare țării prin acțiuni remarcabile din domeniul social, științific, educațional, cultural, spiritual, economic, politic și militar sau care au ajuns la un remarcabil număr de ani în profesie. ( ...)
Citeaza
propaganda asta neo-marxista?
Consider ca avem altele pe cap , in acest moment...
.
Citeaza
Si, sincer, fara suparare dar am obosit si cu toate discutiile astea de pe site.
Am pus pe pagina din urma un link fain despre Arhitectura Brutalista , iar undeva mai sus as fi dorit sa vorrbesc despre implicarea pompieriilor romani in Grecia .
--- Da o fo mai dulce politichia si nu a prins ...
.
Aceasta postare a fost editata de dany: 24 August 2021 - 12:25 AM