alexelu_marinelu, la 18 May 2021 - 12:38 PM, a spus:
salut si felicitari.
marturisesc ca, inainte sa detaliezi putin procesul, nu eram lamurit daca e la '72 sau la '35 - e drept ca nici pozele nu ajuta (e mai complicat cu zoom-ul, trebuie download inainte).
confuzia zic eu ca-i de bun augur :) - daca pentru 1/35 unele detalii ar parea mai grosiere (gen mansoanele cablurilor de remorcare sau grosimea zimmerit-ului), cred ca pentru 1/72 sunt mai mult decat ok.
dar altceva voiam eu sa subliniez - dincolo de executie, de tehnica, este una dintre cele mai frumushele diorame pe care le-am vazut pe-aici.
mi se pare simpla, aerisita, reusind sa transmita o ideec clara - un Panther in iarba inalta.
chiar n-am inteles niciodata de ce se straduie modelistul sa puna toate machetele si toate figurinele pe care le detine pe un acelasi postament ... de fiecare data e nevoie de o poveste foarte ipotetica si imbarligata pentru a explica ce se intampla acolo .
felictari inca o data.
Multumesc pentru aprecieri
Scara modelului am scris-o in descrierea postarii, sub titlul threadului dar se pare ca nu iese in evidenta.
Pe viitor am sa scriu altundeva scara.
E prima macheta vopsita cu aerograf si eu ramasesem setat de la prima mea macheta (un submarin facut de mai bine de 15 ani) pe care am vopsit-o cu pensonul si credeam ca nu o sa fie vizibil zimmeritul daca nu il adancesc.