Pagina 1 din 1
Bf-109 G6, "22"ARR AZ Models, 1:72
Postat 21 March 2021 - 02:29 PM
Salutare!
Luat de valul G-6 am incercat sa fac o aeronava zburata de "Fachirul" General-locotenent ® aviator Ion Dobran asa cum am putut, asa cum m-am priceput.
Ce a iesit, vedeti in continuare:
Nu stiu de ce, dar mai mult de trei poze intr-o postare nu pot sa pun. Toate-s la maximum 250 kB; or fi si pixelii de pe o latura prea multi, mai stii!?
Urmeaza...
Luat de valul G-6 am incercat sa fac o aeronava zburata de "Fachirul" General-locotenent ® aviator Ion Dobran asa cum am putut, asa cum m-am priceput.
Ce a iesit, vedeti in continuare:
Nu stiu de ce, dar mai mult de trei poze intr-o postare nu pot sa pun. Toate-s la maximum 250 kB; or fi si pixelii de pe o latura prea multi, mai stii!?
Urmeaza...
Postat 22 March 2021 - 08:39 AM
Postat 23 March 2021 - 11:20 AM
Man, e ce trebuie, am o mica nota privitoare la coafa elicei.
Desi Dl. Dobran isi amintea ca avea o spirala pe coafa lui 22, in singurele imagini pastrate cu posibilul sau avion, se vede clar ca avea acel sector de 1/3 alb, nu spirala, iar discul din spatele coafei, era inchis la culoare, rlm70 sau negru. De asemenea, nu vad de ce doar capacul radiatorului de ulei e galben, nu si segmentul dintre el si elice; o fi cumva vreun "ou de Pasti" de-al lui Radu ?
Desi Dl. Dobran isi amintea ca avea o spirala pe coafa lui 22, in singurele imagini pastrate cu posibilul sau avion, se vede clar ca avea acel sector de 1/3 alb, nu spirala, iar discul din spatele coafei, era inchis la culoare, rlm70 sau negru. De asemenea, nu vad de ce doar capacul radiatorului de ulei e galben, nu si segmentul dintre el si elice; o fi cumva vreun "ou de Pasti" de-al lui Radu ?
Postat 23 March 2021 - 12:19 PM
1-0-9, la 23 March 2021 - 11:20 AM, a spus:
....singurele imagini pastrate cu posibilul sau avion, se vede clar ca avea acel sector de 1/3 alb, nu spirala, iar discul din spatele coafei, era inchis la culoare, rlm70 sau negru. De asemenea, nu vad de ce doar capacul radiatorului de ulei e galben, nu si segmentul dintre el si elice; o fi cumva vreun "ou de Pasti" de-al lui Radu ?
Prima si prima si, mai ales, prima data salvez pozele
Nu am avut niciuna si da, doar capacul radiatorului era dat in instructiunile decalului ca fiind galben. In ceea ce priveste coafa, sper sa o rezolv caci nu prea pun mult adeziv atunci cand lipesc. Multumesc!
Aceasta postare a fost editata de zachs: 23 March 2021 - 12:22 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1