Așa cum am mai menționat, cei de la IBG vor lansa anul acesta un kit PZL-11f cu decaluri românești. Producătorul a ales deja 2 variante de înmatriculare românească (le vom dezvălui în curând), iar pentru a treia variantă putem vota aici pe grup. Am atașat 7 variante care au rămas în cursă, după sfătuirea cu cei de la IBG, iar după votare, în măsura în care se poate reconstitui cât mai fidel înmatricularea după imaginile pe care le avem, cel mai probabil va rămâne varianta votată aici. Hai să vedem...!
Pagina 1 din 1
PZL-11f 1/72 IBG Ce variantă votăm?
Postat 22 February 2021 - 12:11 AM
Votat.
Fara a dori sa influentez , mie 114 mi sa parut cel mai complet . Se vede camo deasupra pe aripi si fuselaj , linia valurita a culorii de sub burta , dispunerea cocardelor , inmatriculare , istoric -data-locatie , iar acesta ar putea ajuta la identificarea altor detalii .
Plus ca e si din zona mea < Campia Turzii
Fara a dori sa influentez , mie 114 mi sa parut cel mai complet . Se vede camo deasupra pe aripi si fuselaj , linia valurita a culorii de sub burta , dispunerea cocardelor , inmatriculare , istoric -data-locatie , iar acesta ar putea ajuta la identificarea altor detalii .
Plus ca e si din zona mea < Campia Turzii
Aceasta postare a fost editata de dany: 22 February 2021 - 12:11 AM
Postat 02 February 2022 - 10:09 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1