Intilnirea lunii noiembrie
Postat 14 November 2006 - 12:23 AM
Tot ii plac lui topoarele si bardele
Eu zic sa o aduci Dragos, facem un fondul clasei si luam si ceva salna, pita si ceapa. Cui ii pute sa nu guste
Aceasta postare a fost editata de Flyboy: 14 November 2006 - 12:23 AM
Postat 14 November 2006 - 07:56 AM
Citeaza
Hmmm... va asigur ca nu gasiti voi p'acilea, o tabla de slana D'AIA de care trebe...
Poate n-ati inteles iegzact despre ce este vorba.
"Apa de gura" de la fratele Marhaba, nu-i o tzuica ordinara, este O LICOARE PREA NOBILA ! Care merita degustata in tihna si cum se cuvine... nu la "botul calului"...
Asa ca... am sa mai cujet, daca o aduc la "intalnirea de lucru cu clasa" de la muzeu.
Trebe sorbita incet, cumsecade si cu sfiiciune, intr-un loc placut... cum ar fi COPACUL MISTIC... nu data peste cap, dan'picioarele, ca scolarii au santieristii in pauza !
Iar Olaf, are partial dreptate... chiar are PESTE 50 DE GRADE... asa ca, atentie mare !
Postat 14 November 2006 - 09:36 AM
AM inteles, cumpatarea e intotdeauna binevenita, doar nu o sa facem halimai. Numai ca era o idee ceva picnic
In alta ordine de idei, nu e nevoie sa consumi neaparat ceva ca sa tragi de manete
Wurger stie, de ce oare ???
Aceasta postare a fost editata de Flyboy: 14 November 2006 - 09:38 AM
Postat 14 November 2006 - 10:25 AM
Flyboy, la Nov 14 2006, 09:36 AM, a spus:
Asta asa este. Drept pedeapsa aduci slanina, din aia tare sa-ti ramana dintii in ea, gata taiata si cu scobitori. Mai gasim pe cineva cu ceapa rosie, eu aduc sare.
Postat 14 November 2006 - 11:24 AM
OlafTheViking, la Nov 14 2006, 10:25 AM, a spus:
Flyboy, la Nov 14 2006, 09:36 AM, a spus:
Asta asa este. Drept pedeapsa aduci slanina, din aia tare sa-ti ramana dintii in ea, gata taiata si cu scobitori. Mai gasim pe cineva cu ceapa rosie, eu aduc sare.
Fii atent ca mie nu trebuie sa imi spui de doua ori, slana se aduce cu tot cu scobitori, asa cum o sa o gasesc.
Daca nu vii TU cu ceapa, te-am halit pe tine. Iau martori toti confratii care o sa vina acolo.
:hammer:
Postat 14 November 2006 - 11:52 AM
Va spun eu: paharele-s marea problema acolo...
Deci pana la urma, la muzeu, sambata, la ora 10.30, cu pasaport, buletin si poza din profil, pahare, slana, ceapa si vreo 2/3 greble, uniforma, si marhaba intr-o sticla..
Postat 14 November 2006 - 12:59 PM
Daca va incumetati sa gustati din "apa de foc", nu uitati sa fiti prevazuti cu un coctail de No-Spa+ algocalmin
Adevarul e ca la doze mici e medicament curat
Sa aveti o intilnire fructoasa
Spor,
Bill
P.S. Sper sa nu apara un topic " Dar oare chiar avem nevoie de palinka?"