F4U-1 Corsair Birdcage 1/32 Work in Progress
Postat 31 October 2020 - 01:10 PM
M-am tot gandit ce proiect sa incep dupa Fencer, si m-am hotarat sa ma ocup de ceva mai serios. Este primul proiect ce necesita heavy weathering si sper sa pot face fata. Macheta este Tamiya la 1/32 si estre probabil cel mai acurat kit de Corsair pe piata.
Deocamdata am avansat in cockpit, dar o sa postez poze cand avansez.
Culorile mi-au dat dureri de cap, dar sper ca le-am nimerit :)
Pareri/sfaturi sunt mai mult decat binevenite :)
Postat 31 October 2020 - 09:44 PM
Sincer , la cum arată la scara asta , cred că zboară , nu ??
Mega-spor să ai !
P.S. Nu strică să arunci un ochi aici , băieții ăștia restaurează exact un Birdcage Corsair , recuperat de pe fundul lacului Michigan, unde a ajuns după un accident la un antrenament de apuntare.
Aceasta postare a fost editata de dakian67: 31 October 2020 - 10:12 PM
Postat 31 October 2020 - 10:12 PM
Da, scara ajuta.
Ooh multam pentru link. Ma va ajuta cu siguranta. Am observat ca materiale despre birdcage gasesti mult mai rar decat variante ulterioare. Nu am crezut ca sunt atatea diferente intre variante, mai ales referitor la culori interioare
dakian67, la 31 October 2020 - 09:44 PM, a spus:
Sincer , la cum arată la scara asta , cred că zboară , nu ??
Mega-spor să ai !
Aceasta postare a fost editata de Aestru: 31 October 2020 - 10:14 PM
Postat 01 November 2020 - 09:04 AM
Cockpitul īnsă l-ai vopsit corect , nu era salmon pink , ci green zinc chromate( aici nuanța este foarte permisivă , acele două vopsele de protecție green zinc și yellow zinc nu erau standardizate, trebuiau doar să-și facă treaba)
Am citit și eu tot ce mi-a picat īn mīnă despre subiectul culorilor interioare ale avioanelor americane cīnd am făcut Thunderbolt-ul și Lightning-ul.
Sănătate !
Postat 23 March 2021 - 03:40 PM
O sa mai postez cand e gata inainte sa ma apuc de diorama :)
RocknRolla, la 23 March 2021 - 10:18 AM, a spus:
Spor la treaba in continuare.
Aceasta postare a fost editata de Aestru: 23 March 2021 - 03:41 PM